Voimapalvelut on monipuolinen asiantuntija

Voimapalvelumme tuottaa korkealaatuisia ja luotettavia asiantuntija-, suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalveluja sähköä ja energiaa tuottaville ja käyttäville yrityksille, yhteisöille sekä yksityistalouksille.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat käytönjohto, tarkastukset, lämpökuvaukset ja sähkön laadun analysoinnit.

Energianmittaus- ja kiinteistöpalvelumme asentavat ja huoltavat tie- ja katuvalaistukset, toimittavat kiinteistöjen varavoima-asennukset, suorittavat kaapelien näytöt ja puunkaatoavut sekä liittymäasennukset.
Energianmittauspalvelumme toimittaa mittalaitteet asennuksineen, sähköenergian ja sähkön laadun mittaukset sekä loistetehon kompensoinnit. AMR- etäluettavien mittalaitteistojen vaihdot ja asennukset kuuluvat myös palveluihimme.

Teollisuutta ja energiantuotantoa palvelemme sähkönjakelulaitteiden huolto-, korjaus- ja testauspalveluilla sekä asennuksilla. Tarjoamme asiantuntevaa huoltopalvelua sekä teknistä tukea kaikkiin erikoisosaamista vaativiin sähkön jakelulaitteiden huoltoihin -, koestuksiin -, tarkastuksiin - ja käyttöön liittyviin tarpeisiin 0,4 kV:sta aina 110 kV:iin asti. 

 

 
 
 
 

Palvelukeskus
0440 400 415

Valvomo

0440 400 401

Palvelukeskuksemme ja valvomomme toimivat palvelupyyntöjen vastaanottajana ja välittäjänä asennusryhmillemme.
Lue lisää »

 
 

Seuraa meitä:    

LinkedIn: Voimatel Oy   Twitter: Voimatel Oy