Tietoverkot, luotetuin palvelutuottaja Suomessa

Tietoverkot varmistaa yhteiskunnan elintärkeitten ja asiakkaiden kriittisten televerkkojen ja -järjestelmien korkean käytettävyyden luotettavalla ja jatkuvasti kehittyvällä yhteistyöllä.

Voimatel tuottaa kokonaisvaltaisia palveluita tietoverkkojen omistajille ja käyttäjille, joita ovat teleoperaattorit, kunnat, kaupungit, yritykset, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt. Toimintamme kattaa kaiken tekemisen verkkojen ja järjestelmien koko elinkaaren ajalle.

Suunnittelemme, rakennamme ja dokumentoimme verkot ja järjestelmät osa tai kokonaistoimituksina asiakas tarpeitten mukaisesti.

Asennamme radio- ja linkkiverkon antennit, kaapelit ja laitteet. Kaapeloimme ilma-, kanava-, maa-, järvi ja merikaapelit, kiinteistöjen sisäverkot sekä antennisisäverkot. Teemme operaattoriasiakkaittemme liittymäasennukset ja viankorjaukset yrityksille kuin myös yksityisasiakkaille.

Mastojen ja laitetilojen Site hunting, suunnittelu, rakentaminen kokonaispalveluna yhdessä luotettavien kumppanien kanssa kokonaisratkaisuna. Vuosi- ja määräaikaishuollot mastoihin ja laitetiloihin ovat myös osa meidän kokonaispalvelua.

Verkkorekisteri suunnittelee tarvittavat yhteydet, kytkennät ja varmistaa palveluiden saatavuuden.

Palvelukeskukseemme tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:

Myynti

 

 

 
 
 
 

Palvelukeskus
0440 400 415

Valvomo

0440 400 401

Palvelukeskuksemme ja valvomomme toimivat palvelupyyntöjen vastaanottajana ja välittäjänä asennusryhmillemme.
Lue lisää »

 
 

Seuraa meitä:    

LinkedIn: Voimatel Oy   Twitter: Voimatel Oy