Yhtiö

Voimatel Oy on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Yhtiön tunnusmerkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tinkimätöntä luotettavuutta, kuuntelevaa asiakaspalvelua sekä jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja, jota tukee yhtiön vakaa asema alansa suurimpana suomalaisomisteisena palvelutarjoajana. Voimatelin noin 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta, Virosta ja Puolasta käsin. Voimatel konsernin liikevaihto oli noin 94,6 M€ vuonna 2016.
 

Voimatel Oy:n omistaa nykyisin 100 %:sti Osuuskunta KPY, joka on kuopiolainen, pitkäjänteinen sijoittaja ja omistaja. Omistus on siten vankasti kotimaisissa käsissä.

 

Omistaja

 

Osuuskunta KPY

100 %

 

 

 

 

Hallinto  
Hankinnat

Antti Rytilahti

Jukka Heiskanen

ICT-palvelut Petri Tanskanen
Rekrytoinnit rekrytointi(AT)voimatel.fi

Yhtiön johto

 

Toimitusjohtaja

Kari Keinänen

Talous

Sirpa Ristola

Myynti ja uudet palvelut Janne Vartiainen

Tuotannon kehitys ja henkilöstö

Susanna Kuustonen

etunimi.sukunimi@voimatel.fi


Osuuskunta KPY

Osuuskunta KPY on kuopiolainen pitkäjänteinen sijoittaja ja omistaja, jonka merkittävimmät omistukset ovat Enfo Oyj:ssä, Voimatel Oy:ssä, Vetrea Terveys Oy:ssä, Technopolis Kuopio Oy:ssä sekä Kiinteistö Oy Siilinjärven LentokapteenissaOsuuskunta KPY -konserni työllistää yli 1 900 henkilöä ja liikevaihto oli viime vuonna noin 319,7 miljoonaa euroa.

 

 
 
 
 
 

Palvelukeskus
0440 400 415

Valvomo

0440 400 401

Palvelukeskuksemme ja valvomomme toimivat palvelupyyntöjen vastaanottajana ja välittäjänä asennusryhmillemme.
Lue lisää »

 
 

Seuraa meitä:    

LinkedIn: Voimatel Oy   Twitter: Voimatel Oy