01.12.2017

Voimatel ostaa Mobiilipalveluita tuottavan LSMT Group Oy:n liiketoiminnan

Voimatel Oy ja LSMT Group Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jossa tietoliikenneverkkojen rakentamis- ja ylläpitopalveluiden liiketoiminta siirtyy Voimatel Oy:lle.

Kauppa vahvistaa Voimatel Oy:n roolia valtakunnallisena tietoverkkopalvelujen tuottajana, kun yhtiön toimituskyky vahvistuu Varsinais- ja Länsi-Suomen alueella. Yhdistämällä Länsi-Suomen Mastotekniikan mobiiliverkkopalvelut nykyiseen tarjontaansa Voimatel pystyy täyttämään entistäkin paremmin teleoperaattorien ja laitevalmistajien kasvavat odotukset sekä vastaamaan lähellä asiakasta tuotettavien tietoverkkopalvelujen kysyntään.

”Asiakkaamme odottavat meiltä jatkuvasti kehittyviä mobiiliverkkopalveluita, joten Länsi-Suomen Mastotekniikan vahva paikallinen palvelutuotanto, hyvä asiakaskokemus ja kyvykkyydet täydentävät nykyistä osaamistamme hyvin”, toteaa Voimatelin toimitusjohtaja Kari Keinänen.

”Mobiiliverkkojen rakentamisessa ja ylläpidossa markkinat suosivat valtakunnallisia, isompien volyymien toimijoita, ja siksi uskomme Länsi-Suomen Mastotekniikan menestyvän paremmin osana Voimateliä”, sanoo LSMT Group Oy:n toimitusjohtaja Jani Rantanen.

Liiketoimintakaupassa Voimatelille siirtyy koko LSMT Group Oy:n tietoliikenteen liiketoiminta. Kaupan arvoa ei julkisteta. Yhtiössä työskentelee 12 henkilöä.


Lisätietoja:        

Kari Keinänen, toimitusjohtaja, Voimatel Oy, puh. 050 511 2093
Jani Rantanen, toimitusjohtaja, LSMT Group Oy, puh. 040 521 3191

                            

Voimatel Oy on suomalainen sähkö- ja tietoverkkojen ja -järjestelmien suunnittelija ja rakentaja sekä kunnossapidon ja mittaus- ja tiedonhallintapalvelujen palvelutuottaja. Konsernin asiakkaita ovat Suomen merkittävimmät sähköverkkoyhtiöt, Itämeren alueen tietoliikenneoperaattorit ja kansainväliset laitevalmistajat, kunnat sekä laaja joukko merkittäviä teollisuusyrityksiä. Konserni tarjoaa palveluita noin 900 palvelualan ammattilaisen voimin.

LSMT Group Oy on tietoliikenneverkkojen mobiilipalveluita tarjoava yritys, joka tuottaa asiakkailleen mobiiliverkkopalveluita. LSMT Groupin pääpalvelualueena on Varsinais- ja Länsi-Suomi.

 

« Takaisin
 
 
 

Palvelukeskus
0440 400 415

Valvomo

0440 400 401

Palvelukeskuksemme ja valvomomme toimivat palvelupyyntöjen vastaanottajana ja välittäjänä asennusryhmillemme.
Lue lisää »

 
 

Seuraa meitä:    

LinkedIn: Voimatel Oy   Twitter: Voimatel Oy