28.12.2017

Carunan turvallisuuspalkinto Voimatelin Juha Kaltiokummulle

Caruna on palkinnut kolmannen kerran työturvallisuuden edistämisessä ansioituneita urakoitsijoitaan. Voimatelin Pohjois-Suomen sähköverkkoprojektipäällikkö Juha Kaltiokumpu palkittiin henkilökohtaisella turvallisuuspalkinnolla. Palkitsemisperusteissa korostettiin tänä vuonna aliurakoitsijoiden turvallisuutta edistäviä toimia. Yrityspalkintoja myönnettiin yksi ja henkilökohtaisia palkintoja kaksi. Juhan palkitsemisen perusteena on hänen erinomainen asenteensa turvallisuutta kohtaan ja toimiminen valtakunnallisena esimerkkinä kollegoilleen. Carunalle Juhan työ näkyy avoimena ja ripeänä poikkeamien ilmoittamisena ja perusteellisena poikkeamien tutkintana. Juha myös perehdyttää ja ohjaa omien työmaidensa henkilöstöä ja käsittelee turvallisuuspoikkeamat sekä oman että alihankkijoiden henkilöstön kanssa täsmällisesti.

Carunan hankepäällikkö Olli Kujanperä luovutti Carunan myöntämän diplomin, kultaisen kyparän ja henkilökohtaisen lahjan Juhalle Kempeleen toimipisteellämme 20.12.2017.

”Onnittelen turvallisuuspalkinnon saajia hyvästä työstä. Toivon, että palkittujen näyttämä esimerkki kannustaa kaikkia muitakin kiinnittämään huomiota työturvallisuuteen. Jokainen työntekijä ja urakoitsija on meille arvokas ja haluamme jokaisen pääsevän päivän päätteeksi ehjänä kotiin”, sanoo Carunan turvallisuus- ja ympäristöpäällikkö Piia Häkkinen.

Voimatel onnittelee Juhaa palkinnosta ja kiittää lämpimästi esimerkillisestä työstä!
 

 

 

« Takaisin
 
 
 

Palvelukeskus
0440 400 415

Valvomo

0440 400 401

Palvelukeskuksemme ja valvomomme toimivat palvelupyyntöjen vastaanottajana ja välittäjänä asennusryhmillemme.
Lue lisää »

 
 

Seuraa meitä:    

LinkedIn: Voimatel Oy   Twitter: Voimatel Oy