Tehtävä: Tietoliikenneasentajia
Haku alkaa: 3.1.2019
Haku päättyy: 31.1.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Tampereelle ja Raisioon

TIETOLIIKENNEASENTAJIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Päätehtävänäsi on yritysliittymien ja kuluttajaliittymien asennus ja viankorjaus, keskustiloissa olevien laitteiden asennus ja viankorjaus, KTV/Docsis liittymien asennus ja viankorjaus sekä kiinteistöverkkoasennukset.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa tietoliikennealan ammatillista koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kyky hoitaa tehtäviä itsenäisesti, olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on ajokortti. Työhön kuuluu myös valmius työajan ulkopuolisiin viankorjaus-/asennustöihin. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen kuuluu myös työhön.

Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa alan monipuoliseksi osaajaksi, kunhan sinulla on motivaatiota oppia laajoja osaamisalueita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimivastaava Jukka Jalo puh. 0447939755 ja Palvelupäällikkö Kimmo Ruokonen puh. 0447930394.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.1.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus