Haemme

Uutisvirta

Energiajärjestelmä-
palvelut

Laaja energiateknologian tuntemuksemme tarjoaa ensiluokkaiset palvelut energian käytön optimointiin kokonaisvaltaisena ratkaisuna. Näillä ratkaisuilla autamme asiakkaitamme säästämään energiakustannuksissa. Ratkaisumme on laajennettavissa vaiheittain ja sovitettavissa asiakkaamme muuttuneeseen energian käytön tilanteeseen koko pitkän järjestelmien elinkaaren aikana. Palvelumme kattavat energiankäytön ohjauksen, aurinkosähkön, sähkön varastoinnin ja sähköisen liikenteen palvelut.

Ota yhteyttä

 

 • Aurinkoenergiapalvelut

  Puhdasta energiaa auringosta, sertifioiduilla palveluilla

  Aurinkoenergiapalveluissa tarjoamme energiayhtiöille ja yrityksille aurinkosähköjärjestelmien toimitus-, asennus- ja ylläpitopalveluja sekä tietojärjestelmäpalveluja. Voimatelin palvelumallilla energiayhtiöt voivat tarjota omille asiakkailleen aurinkosähköjärjestelmiä ja niihin liittyviä lisäpalveluja. Vastaavasti yrityspuolen palvelumallissa yrityksille mahdollistetaan energiatehokkaiden aurinkosähköjärjestelmien hankinta projektiluonteisen toimitusmallin mukaisesti avaimet käteen periaatteella.

  Tietojärjestelmäpalvelut mahdollistavat aurinkosähköjärjestelmän tuotantotietojen esittämisen energiantuottajalle pilvipohjaisen palvelun kautta sekä varmistavat järjestelmän toiminnan ylläpitovaiheessa reaaliaikaisen etäseurannan avulla.

  Toimittamamme järjestelmät koostuvat korkealaatuisista komponenteista, joilla on pitkä elinkaari ja ennakkoon tiedossa oleva energiatuotto.

  Palvelumme toimintamallin laajuus on sovittavissa energiayhtiö- ja projektikohtaisesti.

   

 • Sähköisen liikenteen palvelut

  Sähköautojen lataus vaivattomasti pitkällä elinkaarella

  Sähköisen liikenteen palveluissa suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme sähköautojen latausjärjestelmät ja –latauspisteet. Tarjoamme näitä palveluja energiayhtiöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa haemme parhaiten asiakkaan tarpeeseen sopivan tulevaisuuden tarpeisiin soveltuvan ratkaisun. Varmistamme sähköisen liikenteen palvelujen yhteensopivuuden myös muiden Energiapalvelujemme kanssa.

   

   

 • Energian varastoinnin palvelut

  Energian käyttöön tehokkuutta energiavarastoinnilla

  Energianvarastoinnin palveluissa optimoimme energian tuotannon ja kulutuksen, huolehdimme kuormien tasauksen ja varmistamme katkottoman energian saannin. Palvelumme kattavat energianvarastoinnin suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Energiavarastointipalvelumme avaavat asiakkaillemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia mm. energian varastoinnin hyödyntämisen voimajärjestelmän ja vähittäismarkkinoiden säätötehona.

 • Energian käytön optimoinnin palvelut

  Energian käytön tehostaminen automatisoiduilla ratkaisuilla

  Energian käytön palveluilla optimoimme energian käytön oikeaan ajankohtaan automatisoiduilla ratkaisuilla. Palvelumme avulla Asiakkaamme parantavat energiatehokkuutta ja voivat vaikuttaa energian hankinnan kustannuksiin ennustamalla ja ajoittamalla energian käyttö kokonaisedulliseen ajankohtaan käyttötarvetta unohtamatta.