Haemme

Uutisvirta

Rakennuttamis- ja rakentajapalvelut

Toteutamme ja asennamme niin suuret kuin pienet tieto- ja sähköverkkohankkeet sekä energiajärjestelmät.

Ota yhteyttä

 • Tietoverkot

  Toteutamme sekä suuria, valtakunnallisia hankkeita operaattorien ja kansainvälisten laitetoimittajien kanssa, että pieniä paikallisia projekteja. Hallitsemme kaikki verkot maakaapeliverkoista mobiiliverkkoihin ja laitetiloista mastoihin sekä kaikki verkonlaitteet.

  Vahvuutemme on henkilöstömme vahva ammattitaito, hyvä paikallistuntemus ja erinomainen projektien johtamisosaaminen, jotka takaavat asiakkaillemme palveluiden sujuvuuden. Asiakkaidemme tietoverkkojen arvo kasvaa ja suorituskyky vahvistuu.

 • Sähköverkot

  Asiakkaamme tarvitsevat toimivat, turvalliset ja tulevaisuuden vaatimukset täyttävät sähköverkot sekä -järjestelmät. Rakennamme asiakkaidemme vaatimukset täyttävät verkot jännitetasolla 0,4 kV-110kV.

  Toteutamme asiakkaidemme vaatimukset osaavien ammattilaisiemme ja yhteistyökumppanimme kanssa. Monipuolinen kokemuksemme läpi Suomen, tiivis yhteistyö kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa sekä projektiosaamisemme ja toimintamme jatkuva kehittäminen takaavat korkealuokkaiset siirto- ja jakeluverkkopalvelut asiakkaidemme tarpeisiin.

 • Energiajärjestelmät

  Toimitamme ja asennamme verkon tiedonkeruun laitteet sekä käyttöönotamme järjestelmät valittujen tietojen toimittamiseksi energian hallinta- ja analysointijärjestelmiin. Toteutamme kehittyvän sähköverkon optimoidut asiakasratkaisut älyverkoissa toimimisen mahdollistamiseksi.

  Palveluissamme pidämme asiakastyytyväisyyden ja työturvallisuuden korkealla tasolla.

  Energiajärjestelmät

  • Aurinkosähkö- ja energiajärjestelmien toimitus, asennus ja käyttöönotto sekä asiakkaan opastus järjestelmän käyttöön
  • Aurinkosähkö- ja energiajärjestelmän liittäminen osaksi kiinteistön energiatehokkuusratkaisuja (automaatio, kuormanohjaus, varastointi, tietoliikenne, mittaus).
  • Energiapalvelulaitteiden ja AMM mittalaitteiden asennukset
  • Sähköautojen latauspisteiden ja -verkkojen toimitus, asennus ja käyttöönotto.

 • Sähköasema- ja teollisuuspalvelut

  Palveluumme kuuluu myös uusien sähköasemien rakentaminen, olemassa olevien peruskorjaukset, releuusinnat sekä laiteuusinnat kaikille jännitetasoille.

  Toteutukset tarvittaessa sopimuksen mukaan avaimet käteen periaatteella, jossa mukana suunnittelu, rakentaminen, käyttöönotto ja käyttökoulutus.