Tehtävä: Haemme Jakeluverkot liiketoimintaan KESÄTÖIHIN TIIMI- / PROJEKTIVASTAAVAHARJOITTELIJOITA
Haku alkaa: 11.2.2020
Haku päättyy: 12.3.2020
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Jakeluverkot liiketoimintaan määräaikaisia

TIIMI- / PROJEKTIVASTAAVAHARJOITTELIJOITA

auttamaan työnjohtoa kesäkaudella 2020 Vantaalla ja Riihimäellä. Tehtäviin kuuluu mm. projektien dokumentointia, laskutusta, kaapelitiedusteluja sekä työn valmistelu- ja seurantatöitä.

Sinulla on meneillään olevat sähköalan ammattikorkeakouluopinnot tai olet jo valmistunut ammattikorkeakoulusta, sekä halu oppia uutta. Sähköturvallisuusmääräysten tuntemus katsotaan eduksi. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja sinulla on ajokortti. Sinulla on myös oma-aloitteinen ja rivakka työote sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Jarmo Nihtinen, puh. 044 793 9924.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset kesätöiden ajaksi osaksi asiantuntevaa työyhteisöä. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.

Olemme mukana vastuullinen kesäduunikampanjassa ja tarjoamme kesätyöntekijöillemme asianmukaiset työvälineet. Suhtaudumme työturvallisuuteen vakavasti ja perehdytämme sinut tehtävään.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä osan tehtävistä voi aloittaa sovittaessa jo kevätkaudella.

Lähetä hakemus