Tehtävä: Haemme Kenttäpalveluihin Kempeleeseen PROJEKTIVASTAAVAA
Haku alkaa: 20.5.2020
Haku päättyy: 20.6.2020
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Kenttäpalveluihin Kempeleeseen

PROJEKTIVASTAAVAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tietoverkkojen kenttäpalveluiden mobiilitiimiin. Huolehdit tehtävässä itsenäisesti sekä yhdessä tiimipäällikön kanssa mm. suunnittelutehtävistä, kuuluvuuskartoituksista, mobiiliverkkojen rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen organisoinnista, työn toteutuksen aikatauluttamisesta, asiakasinformoinnista ja organisoinnista Oulun ja Lapin alueella. Tehtäviin kuuluu myös työn toteutukseen liittyviä materiaalihankintoja, työturvallisuuden toteuttamista ja riskien hallintaa, aliurakoinnin suunnittelua ja toteutusta sekä taloudellisia loppuselvityksiä. Tarvittaessa myös kenttätyössä viankorjaukseen osallistumista

Tehtävän suorittaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja usean vuoden työkokemusta toimialalta ja operaattoreiden toimintatavoista.

Tunnet telepuolen sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja –ohjeet ja sinulla on kyky mukautua asiakkaan vaatimuksiin, sinulla on myös kokemusta operaattoreiden järjestelmistä. Tunnet asiakaskontaktit sekä tekniikat operaattoreiden käyttämistä laitteista. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja taloudellisen ajattelukyvyn. Tehtävässä vaaditaan myös esimies- tai työnjohdollista osaamista ja kokemusta, tietoteknistä osaamista sekä vähintään B-ajokorttia. Sinulla on matkustusvalmiutta ja tarvittaessa mahdollisuus osallistua kenttäviankorjaukseen. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Arto Salmela puh: 0447939630

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 20.6.2020.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus