Tehtävä: Haemme sähköverkoille SUUNNITTELIJAA
Haku alkaa: 19.12.2019
Haku päättyy: 31.1.2020
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Sähköverkot-liiketoimintaan Joensuuhun

SUUNNITTELJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähköjakeluverkkosopimusten mukaisiin suunnittelutehtäviin. Tulet toimimaan itsenäisesti sekä suunnitteluvastaavan tukemana. Vastaat tehtävässä Sinulle nimettyjen kohteiden sähköverkoston teknisestä mitoituksen toteuttamisesta ja materiaalioptimoinnista sekä maastosuunnittelun toteutuksesta maastossa suunnitteluohjelmistoilla kustannustehokkaasi ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä tarvitset myös dokumentoinnin osaamista.

Tehtävän suorittaminen edellyttää sähköalan AMK-insinöörin koulutusta, lopuillaan olevia opintoja tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset pien- ja suurjänniteverkon (0,4 – 20 kV) suunnittelun jakeluverkkotöissä, tunnet maankäyttö- ja viranomaislupakäytännöt sekä sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja –ohjeet. Kokemus sähköverkon mitoitustehtävistä (sähköinen mitoitus) katsotaan eduksi. Sinulla on taloudellinen ajattelutapa ja tehtävän edellyttämä hyvä tietotekninen osaaminen sekä tietoteknisten suunnittelujärjestelmien tuntemus. Lisäksi toimit asiakaslähtöisesti ja Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on hyvä paikallistuntemus ja kyky työskennellä maastossa sekä matkustusvalmius.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Erno Saarelainen p. 0447930222 tai tiimipäällikkö Joni Torvinen p. 0447930350

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.1.2020.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus