Tehtävä: Haemme Suunnittelijaa Mobiilipalveluihin
Haku alkaa: 4.10.2019
Haku päättyy: 20.10.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Mobiilipalveluihin Vantaalle

SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Langattomien tietoverkkojen suunnittelutehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat saatavuus/luvitus-, suunnittelu- ja loppudokumentointityöt. Toimit tehtävässä itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää useamman vuoden kokemusta, osaamista ja ymmärrystä mobiiliverkkojen rakentamisesta ja suunnittelusta, sekä tietoliikennealan ammatillista tai muuten tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä vaaditaan mobiiliasiakkaiden järjestelmä- ja laitetuntemus. Omaat hyvät Office taidot, kykenet tarkkaan ja tulokselliseen suunnittelutyöhön. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä taloudellinen ajattelutapa. Edellytämme Sinulta matkustusvalmiutta. Tehtävässä tarvitaan sujuva englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tiimipäällikkö Lauri Honkanen puh: 0447930354

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 20.10.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus