Tehtävä: Haemme VARASTONHOITAJAA
Haku alkaa: 18.3.2020
Haku päättyy: 3.4.2020
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Voimatelin Tampereen toimipisteelle

VARASTONHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varastonhoitajan työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen varaston hallinta, asiakasvarastojen ylläpito, asiakaslaitteiden vastaanotto, vikaantuneiden asiakaslaitteiden hallinta ja varaston toimivuudesta vastaaminen, esim. varastomateriaalin hallinnan eri vaiheet, varastokirjaukset ja inventaariot Voimatelin Tampereen toimipisteillä. Tehtävään kuuluu ajoittain myös tietoverkkojen puolen laitteiden esikasausta.

Sinulla on varastojen hallintaan liittyvä koulutus tai riittävä työkokemus tehtävän hoitamiseksi. Lisäksi sinulla on riittävä tuntemus tele- ja sähköverkko materiaaleista ja toimialan tuotteista. Olet innokas oppimaan uutta, asiakaslähtöinen, ahkera, tunnollinen ja hyvä tiimipeluri, mutta kykenet myös yksintyöskentelyyn. Sinulla on ajokortti ja trukkikortti katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Hankintapäällikkö Olli Aikio puh: 0406885355

Lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus