Tehtävä: Jakeluverkkoasentajia
Haku alkaa: 23.2.2018
Haku päättyy: 28.2.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Sähköverkot-liiketoimintaan Riihimäelle, Tuusulaan ja Lahteen

JAKELUVERKKOASENTAJIA (reissuasentaja)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähkönjakeluverkkojen 0,4- ja 20 kV ilmajohto- ja maakaapelitöiden rakentamis- ja, kunnossapitotehtäviin, muuntamotöihin sekä mahdollisesti viankorjaustehtäviin. Työ sisältää reissuhommia.

Tehtävän suorittaminen edellyttää vähintään sähköasentajan perustutkintoa (120 op) tai vastaavia tietoja sekä työkokemusta jakeluverkkoasentajana. Sinulla on ilma- ja kaapelitöiden laaja-alainen osaaminen (0,4- ja 20 kV), hallitset pylvästyöskentelyn sekä muuntamotyöt saneeraamisesta uuden rakentamiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet asiakaslähtöinen ja tunnet sähkö- ja työturvallisuusmääräykset. Alan voimassaolevat pätevyyskortit (työturva, tieturva, tulityö, ensiapu, sätky) ja kuorma-autokortin katsomme eduksi. Sinulla on valmius matkatyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Petri Leimulahti puh: 0447938600 ja Aluepäällikkö Petri Lehikoinen puh: 0447939735

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 28.2.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus