Tehtävä: KESÄTYÖ: Tietoliikenneasentaja
Haku alkaa: 7.2.2019
Haku päättyy: 19.5.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden yhteyksiä kanssamme!

Voimatel Oy on asiakaslähtöisesti toimiva tieto- ja sähköverkkojen urakoitsija sekä ylläpitopalvelujen tuottaja. Meillä pääset työskentelemään alan näköalapaikalle. Oletko kiinnostunut tulevaisuuden tietoyhteyksistä, säävarmasta energiaverkosta tai tulevaisuuden ympäristöystävällisistä energiaratkaisuista. Meillä pääset tutustumaan kaikkiin Tule mukaan luomaan tulevaisuuden yhteyksiä kanssamme!

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Seinäjoelle määräaikaista

TIETOLIIKENNEASENTAJAA

kesän 2019 ajaksi lomatuuraajaksi johtoverkkotiimiin. Tehtävissä toimit kaapeliverkkoasentajan mukana kesän verkonrakennus-, ja vikatöiden tehtävissä, sekä toisena henkilönä ilmalinjojen tehtävissä.

Tehtävän suorittaminen vaatii tietoliikenneasentajan koulutusta, asentajan ammattitutkintoa tai soveltuvan alan käynnissä olevia opintoja. Soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi. Olet kiinnostunut alasta ja valmis oppimaan uutta. Tehtävässä vaaditaan myös joustavuutta työajoissa ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ajokorttia. Tie- ja työturvakortit katsotaan eduksi.

Odotamme innolla hakemustasi. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. #VKD2019

Lähetä hakemus