Tehtävä: KESÄTYÖ: Tietoliikenneasentaja / kaapelinnäyttäjä
Haku alkaa: 7.2.2019
Haku päättyy: 19.5.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden yhteyksiä kanssamme!

Voimatel Oy on asiakaslähtöisesti toimiva tieto- ja sähköverkkojen urakoitsija sekä ylläpitopalvelujen tuottaja. Meillä pääset työskentelemään alan näköalapaikalle. Oletko kiinnostunut tulevaisuuden tietoyhteyksistä, säävarmasta energiaverkosta tai tulevaisuuden ympäristöystävällisistä energiaratkaisuista. Meillä pääset tutustumaan kaikkiin Tule mukaan luomaan tulevaisuuden yhteyksiä kanssamme!

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Seinäjoelle määräaikaista

TIETOLIIKENNEASENTAJAA (kaapelinäytöt)

kesän 2019 kestävään työsuhteeseen. Päätehtävänä on maanalaisten laitteiden sijantien selvitys ja merkitseminen maastoon.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa tietoliikenne- tai sähköalan ammatillista koulutusta tai käynnissä olevia opintoja ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävässä vaaditaan myös joustavuutta työajoissa, matkustusvalmiutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ajokorttia. Tieturva- ja työturvakortit katsotaan eduksi.

Odotamme innolla hakemustasi. Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. #VKD2019

Lähetä hakemus