Tehtävä: Mobiiliasentaja
Haku alkaa: 7.12.2018
Haku päättyy: 31.12.2018
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Tule mukaan Suomen johtavaan mobiilipalvelut joukkueeseen!

Haemme nyt Mobiilipalveluihin Vantaalle

MOBIILI- JA LAITERAKENTAMISEN AMMATTILAISIA

Mobiiliasentajiksi

langattomien tietoverkkojen asennus-, suunnittelu- ja kunnossapitotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset laiteasennus- ja mastotyötehtävät, kuten linkki-, tukiasema-, kytkin- ja runkolaiteasennukset, sekä ylläpitotehtävät. Toimit tehtävässä itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Mobiiliasentajan tehtävät edellyttävät tietoliikennealan ammatillista tai muuten tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa kokemusta alalta. Mobiiliasentajan tehtävässä odotamme osaamista tukiasema- ja transmissio/laitetekniikoista sekä mastotyökykyä ja –taitoa. Tehtävässä toimiminen edellyttää joustavuutta työajoissa sekä matkustus- ja viankorjausvalmiutta. Vahva asiakaspalveluhenkisyys, paikallistuntemus, sähkötyökokemus sekä englannin kielitaito katsotaan eduksi tehtävään haettaessa.

Lisätietoja tehtävästä antaaTiimipäällikkö Lauri Honkanen puh: 0447930354

Hakemukset tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 31.12.2018.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus