Tehtävä: Mobiiliasentaja
Haku alkaa: 10.4.2019
Haku päättyy: 30.4.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Mobiilipalveluihin Rovaniemelle

MOBIILI- JA LAITERAKENTAMISEN AMMATTILAISIA

Mobiiliasentajiksi

langattomien tietoverkkojen asennus-, suunnittelu- ja kunnossapitotehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset laiteasennus- ja mastotyötehtävät, kuten linkki-, tukiasema-, kytkin- ja runkolaiteasennukset, sekä ylläpitotehtävät. Toimit tehtävässä itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Mobiiliasentajan tehtävät edellyttävät tietoliikennealan ammatillista tai muuten tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa kokemusta alalta. Mobiiliasentajan tehtävässä odotamme osaamista tukiasema- ja transmissio/laitetekniikoista sekä mastotyökykyä ja –taitoa. Tehtävässä toimiminen edellyttää joustavuutta työajoissa sekä matkustus- ja viankorjausvalmiutta. Vahva asiakaspalveluhenkisyys, paikallistuntemus, sähkötyökokemus sekä englannin kielitaito katsotaan eduksi tehtävään haettaessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektivastaava Tommi Lämsä puh: 0447938506 tai Palvelupäällikkö Arto K Salmela puh: 0447939630

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 30.4.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus