Tehtävä: PALKANLASKIJA pääkonttorillemme Toivalaan
Haku alkaa: 13.9.2021
Haku päättyy: 26.9.2021
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme yhtiön pääkonttorille Toivalaan

PALKANLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen yhtiön tukitoimintoihin palkka- ja henkilöstöpalveluihin. Tehtävässä pärjää numerotarkka ja yksityiskohdat huomioiva henkilö, jolla on mielenkiintoa oppia ja syventyä erilaisiin järjestelmiin, mutta myös samalla nautit sisäisten asiakkaidemme, eli voimatelilaisten, neuvomisesta ja tukemisesta tuntikirjauksiin ja palkanmaksuun liittyen. Pääset osaksi laajennettua HR- ja palkkahallinnon tiimiämme, jossa on laaja-alainen asiantuntemus työsuhdejuridiikasta ja toimialasta, joten pääset varmasti myös kehittämään omaa ammattiosaamistasi.

Tehtävässä toimit palkanlaskijana suurimman liiketoimintalinjamme tuntipalkkalaisille, mutta sinulla tulee olla valmius hoitaa palkanlaskentaa tarvittaessa myös kuukausipalkkalaisille. Työhösi kuuluu TES-neuvontaa ja tulkintaa käytössä olevien kolmen työehtosopimuksemme ja paikallisten sopimustemme puitteissa. Normaalin palkanlaskennan lisäksi hoidat sairauslomia ja Kela-hakemuksia, vuosilomia, loppupalkkoja sekä muita erityistilanteita. Lisäksi työhösi kuuluu työsuhteiden perustamiset ja päättämiset, henkilökorttien painatukset, Tulorekisteri-ajot ja palkkahallintoon liittyvien erilaisten asiakirjojen ja raporttien tekeminen, tunti-ilmoitusten tarkastustehtävät sekä muut palkkahallinnon yleiset tehtävät. Meillä pääset harjoittamaan palkanlaskijan ammattia erittäin laaja-alaisesti ja syventämään osaamistasi. Kuuntelemme myös mielellämme Sinun omia toiveitasi tulevan tehtäväkenttäsi suhteen.

Pääset mukaan kasvamaan osaksi huippuammattilaisten tiimiämme! Sinun ei vielä tarvitse olla alan rautaisin ammattilainen, sillä koulutamme kyllä tehtävään. Toivomme kuitenkin, että olet vahva tiimipeluri, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta:
• Vähintään liiketaloudellista tutkintoa (esim. merkonomi tai tradenomi)
• Lisäksi Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus palkanlaskentatehtävistä ja hyvä ymmärrys palkanlaskentatoiminnoista
• Eduksi katsomme kokemuksen Mepco-palkanlaskentajärjestelmästä sekä/tai IFS-ohjelmistosta
• Palkkapalvelumme käsittelevät yli tuhat palkkapussia kuukaudessa, joten toivomme sinun olevan järjestelmällinen, huolellinen ja tarkka sekä pysyt aikatauluissa välillä hektisessäkin ympäristössä

Tarjoamme sinulle:
• Huippuammattilaisten tiimin, jossa pääset syventämään osaamistasi ja saat aina tukea työssäsi
• Mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi talon sisällä
• Perehdytämme sinut työhön ja olemme tukenasi joka päivä
• Mahdollisuuden etätyöhön
• Loistavat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut
• Valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkahallinnon esimies Erja Turpeinen, puh. 044 793 0352 tai henkilöstöjohtaja Maarika Miettinen, puh. 040 7531767.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Lähetä hakemus