Tehtävä: Projektivastaava / suunnittelija Tietoverkot-liiketoimintaan
Haku alkaa: 14.2.2019
Haku päättyy: 30.3.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Vaasaan

PROJEKTIVASTAAVAA/ SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. Kiinteistökaapelitoimituksien ja asiakkaan tietoliikenneverkkojen suunnittelu, sijoituslupien haku ja työturvallisuussuunnitelmien teko sekä osana johtoverkkoryhmää verkostosuunnittelijan, projektivastaavan ja valvojan työtehtävät.

Tehtävän suorittaminen edellyttää erinomaista tietojärjestelmien osaamista, huolellisuutta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä sekä oma-aloitteista ja rivakkaa työotetta. Olet motivoitunut ja nopea oppimaan, ja sinulla on erinomaiset organisointikyvyt. Sinulla ei tarvitse vielä olla kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemuksen vastaavista alan tehtävistä ja hallinnollisen tai tietoliikennealan koulutuksen katsomme eduksi. Sijoitut johtoverkkotiimiimme, joten joustavuus, matkustusvalmius ja ajokortti ovat tehtävän hoitamisen edellytyksiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Jukka Kero puh. 0447930266.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 30.3.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus