Tehtävä: Projektivastaava Tietoverkot liiketoimintaan
Haku alkaa: 7.12.2018
Haku päättyy: 31.12.2018
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Tietoverkot-liiketoimintaan Raumalle

PROJEKTIVASTAAVAA

Toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimimaan itsenäisesti sekä osana tietoverkkojen johtoverkkotiimiä projektivastaavan työtehtävissä. Tehtäviin kuuluu muun muassa Voimatel Oy:n Tietoverkkojen rakentamis-/ylläpito-/kunnossapitoprojektien työkohteiden työnjohdollisia tehtäviä, mm. työmaiden hallinnointia kuten työn valmistelu- ja seurantatöitä, töiden aikataulutusta kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Sinulta löytyy alan tutkinto esim. sähkö- tai tietoliikennetekniikan AMK (tai olet opintojesi loppuvaiheessa). Sinulla ei tarvitse vielä olla kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemuksen vastaavista alan tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävän suorittaminen edellyttää erinomaista tietojärjestelmien osaamista, huolellisuutta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä sekä oma-aloitteista ja rivakkaa työotetta. Olet motivoitunut ja nopea oppimaan, ja sinulla on erinomaiset organisointikyvyt. Olet myös asiakaslähtöinen, sinulla on valmiudet matkatyöhön ja ajokortti, omaat hyvät vuorovaikutustaidot

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Juha Laine, puh. 0447939750

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.12.2018.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus