Tehtävä: Suunnittelija Tietoverkot – liiketoimintaan
Haku alkaa: 18.6.2019
Haku päättyy: 18.7.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Raisioon

SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimimaan itsenäisesti sekä osana johtoverkkoryhmää verkostosuunnittelijan ja valvojan työtehtävissä. Huolehdit verkon suunnittelusta, dokumentoinnista, lupahakemusten teosta, työmaapalavereista ynnä muista verkon suunnittelun töistä. Tehtäviin sisältyy vastuu turvallisuus-, talous-, ympäristö- ja aikatauluasioista.

Tehtävän suorittaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, esim. tietoliikennetekniikan AMK opintoja tai teknikon pätevyyttä. Sinulla ei tarvitse välttämättä vielä olla kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään. Aikaisemman kokemuksen alan projektivastaavan tai suunnittelijan tehtävistä katsomme eduksi. Sinulla on hyvät organisointitaidot sekä olet huolellinen ja tarkka. Sinulla on myös oma-aloitteinen ja rivakka työote, MS Office -ohjelmistojen osaamista sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa työskentelyyn. Sinulla on matkustusvalmius ja ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Jyrki Nieminen, puh. 0447939612.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 18.7.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus