Tehtävä: Suunnittelija Tietoverkot-liiketoimintaan
Haku alkaa: 14.2.2019
Haku päättyy: 30.3.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Vaasaan

SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimimaan itsenäisesti sekä osana johtoverkkoryhmää verkostosuunnittelijan ja valvojan työtehtävissä. Huolehdit verkon suunnittelusta, dokumentoinnista, lupahakemusten teosta, työmaapalavereista ynnä muista verkon suunnittelun töistä. Tehtäviin sisältyy vastuu turvallisuus-, talous-, ympäristö- ja aikatauluasioista.

Olet kouluttautunut tietoliikennealalle ja sinulla on vahva tietoliikenteen verkoston suunnittelukokemus. Lisäksi tehtävän suorittaminen edellyttää erityisosaamista materiaalimenekkien suunnittelemisesta, rakennesuunnittelemisesta, maastosuunnittelemisesta, sijoitus- ja kaivuulupien hakemisesta, massa- ja kustannuslaskennasta, työturvallisuussuunnitelmien laatimisesta, kytkentäsuunnittelusta, työkohtaisesta työmenetelmäkuvauksien laatimisesta sekä suunnitelma- ja dokumentointitietojen tallentamisesta operaattorien sähköisiin järjestelmiin. Olet myös asiakaslähtöinen, Sinulla on valmiudet matkatyöhön ja tarvittaessa päivystystyöhön ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Jukka Kero puh. 0447930266.

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 8.2.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus