Tehtävä: Tietoliikenneasentaja Raisioon
Haku alkaa: 18.6.2019
Haku päättyy: 18.7.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Raisioon

NUOREMPAA TIETOLIIKENNEASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sinulla on sähköalan perustutkinto ja kykenet tekemään myös sähköalan töitä. Tehtäväsi tulevat painottumaan tietoliikenne puolelle ja koulutamme sinua niihin, mutta tulet tarvitsemaan työssäsi myös sähköalan osaamista. Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. tietoverkkokaapelien asentamista, materiaalikuljetuksia, johtoverkkojen viankorjausta, valokuitu ja cu-kaapelityöt ja vanhemman asentajan apulaisena tehtävät asennus ja purkutyöt.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sähköalan ammatillista koulutusta sekä työkokemusta sähköalalta katsotaan eduksi. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä työkokemusta tietoliikenteen puolelta, sillä koulutamme sinut tarvittaessa tehtäviin. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen sekä olet innokas oppimaan uutta. Sinulla on ajokortti. Työhön kuuluu myös valmius työajan ulkopuolisiin viankorjaus-/asennustöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Jyrki Nieminen, p. 044 793 9312.

Lähetä hakemus ja cv sähköpostitse viimeistään 18.7.2019

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus