Tehtävä: Tiimipäällikkö Jakeluverkkopalveluiden tiimiin
Haku alkaa: 27.2.2019
Haku päättyy: 31.5.2019
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme nyt Sähköverkot-liiketoimintaan Riihimäelle

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jakeluverkkopalveluiden tiimiin. Huolehdit tehtävässä mm. jakeluverkkojen rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen organisoinnista, työn toteutuksen aikatauluttamisesta, asiakasinformoinnista ja organisoinnista. Tehtäviin kuuluu myös työn toteutukseen liittyviä materiaalihankintoja, työturvallisuuden toteuttamista ja riskien hallintaa, aliurakoinnin suunnittelua ja toteutusta sekä taloudellisia loppuselvityksiä.

Tehtävän suorittaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta toimialalta. Tunnet sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja -ohjeet, olet asiakaslähtöinen, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja taloudellisen ajattelukyvyn. Tehtävässä vaaditaan myös esimies- tai työnjohdollista osaamista ja kokemusta, tietoteknistä osaamista sekä vähintään B-ajokorttia. Sinulla on matkustusvalmiutta. Tehtävän edellytyksenä on turvallisuusselvityksen vaatimusten täyttyminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Jarmo Nihtinen puh: 0447939924

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.5.2019.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus