Tehtävä: Tiimipäällikkö/tiimivastaava Tietoverkot-liiketoimintaan
Haku alkaa: 7.12.2018
Haku päättyy: 31.12.2018
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Haemme Tietoverkot-liiketoimintaan Kuopioon tai Joensuuhun

TIIMIVASTAAVAA/TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tietoverkkojen mobiili- ja laiterakentamisen tiimiin. Huolehdit tehtävässä itsenäisesti sekä yhdessä projektipäällikön kanssa mm. mobiiliverkkojen rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen organisoinnista, työn toteutuksen aikatauluttamisesta, asiakasinformoinnista ja organisoinnista. Tehtäviin kuuluu myös työn toteutukseen liittyviä materiaalihankintoja, työturvallisuuden toteuttamista ja riskien hallintaa, aliurakoinnin suunnittelua ja toteutusta sekä taloudellisia loppuselvityksiä.

Tehtävän suorittaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja työkokemusta toimialalta. Tunnet telepuolen sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja -ohjeet, olet asiakaslähtöinen, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja taloudellisen ajattelukyvyn. Tehtävässä vaaditaan myös esimies- tai työnjohdollista osaamista ja kokemusta, tietoteknistä osaamista sekä vähintään B-ajokorttia. Sinulla on matkustusvalmiutta ja tarvittaessa mahdollisuus osallistua kenttäviankorjaukseen. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa myös englanniksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tiimipäällikkö Petri Hanttu puh: 0447939679

Lähetä hakemus ja cv viimeistään 31.12.2018.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Työntekijänämme Sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Lähetä hakemus