Siirry sisältöön

Töissä Voimatelilla

Olemme sitoutuneet työympäristöön, jossa ihmisyys vallitsee teknologian ja työlle omistautumisen rinnalla.

Avoimet työpaikat
Wave pattern

Meillä töissä

Ihmisyys supervoimana

Me Voimatelilla emme ole vain alamme edelläkävijöitä, vaan myös sellaisen kulttuurin vaalijoita, jossa ihmiset ovat keskiössä. Tunnistamme, että tärkein voimavaramme kävelee ovestamme joka aamu, palaa perheidensä luo ja on olennainen osa yhteisöjämme.

He ovat ammattilaisia, mutta mikä tärkeintä, he ovat yksilöitä – perheenjäseniä, ystäviä ja elinikäisiä oppijoita.

Olemme sitoutuneet vaalimaan tätä monimuotoista ympäristöä, jossa inhimillisyys kukoistaa teknologian ja kovan työn rinnalla. Lupaamme pysyä uteliaina, oppia toisiltamme ja työskennellä väsymättömästi paitsi teknisten taitojemme kehittämiseksi myös kulttuurimme vahvistamiseksi yksi inhimillinen yhteys kerrallaan.

Rakennamme yhdessä muutakin kuin verkostoja. Rakennamme yhteisöä, jota yhdistää yhteinen päämäärä ja jota ohjaa periaate, jonka mukaan ihmiset ovat suurin voimavaramme.

Kaksi naista istuvat keskustelemassa.

Henkilöstö

Voimatelilla voit hyödyntää monenlaista asiantuntemusta, sillä meillä työskennellään useissa erilaisissa ammateissa.

Tutustu tyypillisiin työtehtäviimme!

Etuja henkilöstöllemme

Koska työntekijämme ovat tärkeimpiä voimavarojamme, haluamme pitää heistä hyvää huolta monella tavoin. Selvitämme säännöllisillä henkilöstökyselyillä työntekijöidemme työfiilistä ja työssä merkityksellisiä asioita sekä sitä, kuinka työyhteisönä näissä onnistumme. Haluamme saada koko henkilöstön äänen kuuluviin, vahvistaa yhteishenkeä sekä rakentaa työyhteisön, jossa tehdään merkityksellisiä ja mielekkäitä työtehtäviä hyvällä fiiliksellä.

ePassi

Verovapaana työsuhde-etuna saat käyttöösi ePassin monipuolisen ja joustavan liikunta- ja kulttuuriedun tuomaan iloa ja elämyksiä ja tukemaan hyvinvointiasi.

Lounasetu

Tuemme henkilöstömme lounasruokailua. Lounasedun ansiosta syöt hyvin ja tavallista huokeammin.

Työterveyshuolto

Meillä Voimatelilla on lakisääteistä laajempi työterveyshuolto. Työterveyskumppanimme tarjoaa erilaisia alennuksia ja etuuksia työterveyshuollon asiakkaille ja heidän perheenjäsenilleen.

Työajan joustot

Panostamme henkilöstömme työtyytyväisyyteen. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Moderni työaikajärjestelmä sekä työaikapankki helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Näin työntekijämme voivat sovituissa raameissa säädellä työaikaansa henkilökohtaisten tarpeidensa mukaan.

Matkapuhelin

Työntekijänämme saat käyttöösi matkapuhelimen, ja puhelinetu on vapaasti käytössäsi myös omiin
puheluihin.

Kattava perehdytysohjelma

Perehdytämme uudet ja tehtäviä vaihtavat työkaverimme monipuolisesti. Henkilökohtaisen perehdytyksen lisäksi käytössä on helppokäyttöinen digitaalinen oppimisympäristö, joka tarjoaa ketterät oppimispolut eri
työtehtäviin.

Koulutus

Järjestämme erilaisia ammatillisia ja urakehitystä tukevia koulutuksia, joista osa on lakisääteisiä korttikoulutuksia. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Tuemme lisäkoulutuksin ja työssäoppimisen kautta myös silloin, jos henkilön toiveena on siirtyä sisäisesti uuteen rooliin tai tehtävään.

Urapolkumahdollisuudet

Monipuolinen toimintaympäristömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia itsesi näköisen uran luomiseen. Meillä on hyvä kehittää osaamistaan alan parhaiden joukossa, ja tuemme työntekijöitämme toiveiden mukaisesti kohti uusia haasteita. Autamme jokaista löytämään oman paikkansa.

Henkilöstöetuohjelma

Olemme voimatelilaisina osa KPY:n sisärinki -henkilöstöetuohjemaa, joka tarjoaa huomattavia etuja ja alennuksia lukuisten sopimuskumppanien paikallisista ja valtakunnallisista palveluista.

Tiimin virkistystoiminta

Hyvä tiimihenki kantaa pitkälle. Siksi jokaiselle tiimillemme on varattu vuosittain mahdollisuus yhteiseen vapaamuotoiseen virkistäytymisaktiviteettiin.

Taukoliikuntasovellus

Kaikkien voimatelilaisten käytössä on taukoliikuntahetkiä aktivoiva Cuckoo Workout, joka toimii selaimessa ja mobiilisovelluksessa. Taukoliikuntasovelluksesta löytyy lähes 500 erilaista muutaman minuutin mittaista
fysioterapeuttien tekemää taukovideota.

Henkilöstömuistamiset

Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Siksi satsaamme ihmisten tyytyväisyyteen ja antoisiin, pitkiin työsuhteisiin. Muistamme työntekijöitämme työsuhteen pyöreinä palvelusvuosina. Samoin yhtiön merkkipäivälahja on luvassa 50- ja 60-vuotispäivinä, hääpäivänä sekä eläkkeelle lähtiessä.

Työntekijä keltaisessa takissa.

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Teemme töitä teknologian kanssa, mutta aina ihmisiä varten. Katso avoinna olevat työpaikat ja liity joukkoomme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.