Siirry sisältöön

Tietoliikenneasentaja

Tietoliikenneasentaja, tule turvaamaan kriittisiä tietojärjestelmiä ja sujuvia yhteyksiä! Pääset tekemään töitä teknologian kanssa, mutta aina ihmisiä varten.

Avoimet työpaikat
Wave pattern

Tietoliikenneasentaja

Tietoliikenneasentaja – yhteyksien turvaaja

Tietoyhteiskunnassa tiedon liikkuminen verkossa on keskeistä. Kriittisten tietojärjestelmien sekä sujuvien yhteyksien turvaaminen vaatii osaavia tekijöitä ja asiantuntevaa huolenpitoa. Me Voimatelilla kunnioitamme jokaista kohtaamista ja arvostamme työntekijöitämme. Ihmisyys on kaiken ydin, kun luomme kestäviä ja merkityksellisiä yhteyksiä – ei vain teknologioiden, vaan ennen kaikkea ihmisten välille.

Meillä työskentelee noin 200 työhönsä sitoutunutta tietoliikenneasentajaa, jotka huolehtivat kiinteiden tietoliikenneverkkojen rakentamisesta, ylläpidosta ja viankorjauksesta. vaalimme työssämme uteliaisuuden ja kasvun kulttuuria, arvostamme moninaisia näkökulmia ja olemme kiinnostuneita kanssaihmisistämme. Teemme töitä teknologian kanssa, mutta aina ihmisiä varten.

Kolme miestä keskustelee hymyillen.

Asiakaskuntamme koostuu teleoperaattoreista, globaaleista laitevalmistajista, yrityksistä ja julkisen sektorin toimijoista, ja olemme tietoverkkoalan merkittävä työllistäjä. Tiimeissämme ympäri Suomen on edelleen tilaa tavoitteellisille ammattilaisille. 

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille läsnäoloa, kuuntelua ja kunnioitusta, niin talon sisällä kuin ulkopuolella. Oletpa sitten kokenut tietoliikenneasentaja tai vasta alalle kouluttautuva, tule mukavaan työyhteisöön, jossa pääset loistamaan kanssamme omana itsenäsi, osana vahvaa tiimiä.

Innostuitko? Katso avoimet paikkamme – tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Voimatelin logo työtakissa.

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Teemme töitä teknologioiden kanssa, mutta aina ihmisiä varten. Katso avoinna olevat työpaikat ja liity joukkoomme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi töihin meille?

1.

Aina saa apua

Tukea ja apua on aina hyvin tarjolla. Tarvittaessa saat apua tiimivastaavalta, työkavereita tai muulta organisaatiolta, ja kaikesta kehtaa kysyä.

2.

Ammattitaitoiset kollegat

Tiimeissämme kaikilla on rautainen ote töihin. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain yhteisiä haasteita ja yhdessä keksittyjä ratkaisuja.

3.

Mielekkäät työtehtävät

On innostavaa tehdä merkityksellistä työtä valtakunnallisella toimijalla. Innostus ja yhteinen halu onnistua näkyy kaikkien tekemisessä ja tarttuu jokaiseen.

Kokemuksia tietoliikenneasentajan työstä

”Voimatelin vahvuuksia työnantajana on ehdottomasti hyvä yhteishenki. On mukavaa, miten hienosti minut on otettu tiimissä vastaan, ja se, ettei uutena ja nuorena tekijänä tarvitse jännittää asioita. Parasta tässä työssä on mielestäni sopiva itsenäisyys, se että saa itse suunnitella ja hoitaa asioita. Se vaatii tietysti sen, että osaa hoitaa hommat vastuullisesti ja itsenäisesti.” 

Tomi, tietoliikenneasentaja Voimatelilla