Siirry sisältöön

Työnjohto

Työnjohto vastaa johto-, runko-, liityntä- ja mobiiliverkkotöidemme organisoinnista ja toteutuksesta. Jokainen yhteys on tärkeä.

Avoimet työpaikat
Wave pattern

Työnjohto

Työnjohto – tehokas suunnannäyttäjä

Me Voimatelilla työskentelemme päivittäin verkkojen, järjestelmien ja teknologian parissa yhdistäen paikkoja ja tietoa, mutta ymmärrämme, että kaikkein merkityksellisimmät yhteydet ovat ihmisten välisiä. Niissä piilee todellinen voima – kyky rakentaa yhteistyötä, luottamusta ja yhteisöllisyyttä. Voimatelin työnjohdossa toimii projekti- ja tiimipäälliköitä sekä projekti- ja tiimivastaavia vastaten johto-, runko-, liityntä- ja mobiiliverkkotöidemme organisoinnista ja toteutuksesta.

Työnjohtomme rooli on merkityksellinen työmaan toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. He vastaavat tarvittavien resurssien riittävyydestä, valvovat työn laatua, sekä varmistavat, että organisaation toiminta noudattaa alan standardeja ja määräyksiä. Ennen kaikkea he auttavat meitä onnistumaan yhdessä.

Työmies ulkona auton luona.

Työjohdollamme on erinomainen kyky suunnitella asioita ennakkoon ja toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa tiiviissä yhteistyössä oman tiimin kanssa. He pyrkivät löytämään ratkaisut ripeästi asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla kuunnellen ja muuttuvaa ympäristöä aktiivisesti seuraten. Tehtäviä ohjaavat asiakassopimukset sekä sisäiset ohjeistukset ja toimintamallit, joita noudattaen he saavat asiat rullaamaan. Työnjohtomme on keskeinen linkki asiakkaiden ja oman tiimin välillä, mahdollistaen sujuvan yhteistyön.

Tehtävien työaika on suunniteltavissa joustavasti projekti-, asiakas- ja esihenkilötyö sekä oma tiimi huomioiden. Näissä tehtävissä ei samoja seiniä tuijotella koko ajan – työskennellä voi joustavasti niin työmaalla, toimistolla kuin etänäkin. 

Innostuitko? Katso avoimet paikkamme – tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Voimatelin logo työtakissa.

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Teemme töitä teknologian kanssa, mutta aina ihmisiä varten. Katso avoinna olevat työpaikat ja liity joukkoomme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi töihin meille?

1.

Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

Meillä otetaan työntekijöiden erilaiset persoonat ja heidän vahvuutensa huomioon. Tiimeistämme löytyy jokaiselle oma paikkansa.

2.

Mahdollisuus käyttää päivittäin omaa osaamistaan

Saat tehdä päivittäin sellaisia työtehtäviä, jotka ovat mielekkäitä ja kehittäviä.

3.

Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta

Hyvät välineet ja oikeanlainen kulttuuri mahdollistavat työn tekemisen siten, että se ei ole aikaan tai paikkaan sidottua.

Kokemuksia työnjohdon työstä