Siirry sisältöön

Mobiiliasentaja

Mobiiliasentaja, tule pitämään huolta langattomien tietoverkkojen optimaalisesta toiminnasta ja laadusta. Työmme ansiosta tulevaisuus on taas hieman lähempänä.

Avoimet työpaikat
Wave pattern

Mobiiliasentaja

Mobiiliasentaja – langattoman tietoliikenteen huipulla

Me Voimatelilla pidämme maailman yhteydessä. Mobiiliasentajan tehtävänä on pitää huolta langattomien tietoverkkojen optimaalisesta toiminnasta ja laadusta. Korkealla mastojen huipulla suoritettavat tietoliikenneasennukset ja huoltotehtävät ovat olennainen osa luotettavaa tietoliikennettä, paikasta riippumatonta yhteydenpitoa ja koko toimivaa yhteiskuntaa.

Työntekijät tekevät asennustyötä korkealla.

Voimatel on tietoverkkopalveluiden tarjoajana merkittävä toimija, ja kädenjälkemme ulottuu maan alla kulkevista tietoliikennekaapeleista korkeuksiin nouseviin mobiilimastoihin sekä langattomiin verkkoihin. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisena kumppanina kaikkialla Suomessa saaristosta tuntureille ja maaseudulta metropoleihin. Langattomien tietoverkkojen parissa meillä työskentelee noin 80 mobiiliasentajaa.

Mobiiliverkkojen asentaminen ja kunnossapito on ala, joka kasvaa ja kehittyy, ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä. Haemme huipputiimeihimme jatkuvasti lisää ammattilaisia sekä tulevia ammattilaisia. Tule näyttämään osaamisesi ja motivaatiosi kehittyä kanssamme jatkuvan oppimisen kautta. Teemme töitä ja kehitymme yhdessä ja toisiamme tukien. Meille on tärkeää, että viihdyt ja koet aidosti, että onnistut.

Innostuitko? Katso avoimet paikkamme – tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Voimatelin logo työtakissa.

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Teemme töitä teknologian kanssa, mutta aina ihmisiä varten. Katso avoinna olevat työpaikat ja liity joukkoomme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi töihin meille?

1.

Vahva yhteishenki

Lähitiimin ja koko organisaation vahva yhteishenki näkyy kaikessa tekemisessä. Meillä voit milloin tahansa matalalla kynnyksellä kysyä kollegalta tukea.

2.

Mielekkäät työtehtävät

Saat käyttää monipuolisesti osaamistasi ja oppia samalla uutta. Meillä pidetään huolta siitä, että osaamisesi kehittyy.

3.

Työpaikan varmuus ja jatkuvuus

Tietoverkkoala kasvaa ja meillä on hyvät näkymät. Laadukkaat työvälineet ja tarkat työsuojelukäytännöt tekevät toiminnasta jämptiä ja varmaa.

Kokemuksia mobiiliasentajan työstä

”yössäni nautin monipuolisuudesta, vaativuudesta, asennusryhmässä työskentelystä ja huikeista näköaloista. Asennustyöt vaihtelevat kiinteistöistä mastokohteisiin ja välillä luolastoihin. Kiinteistökohteilla käytämme paljon erilaisia henkilönostimia ja mastokohteilla kiipeämme 30–120 m korkeuteen maanpinnasta.”

Mikko, mobiiliasentaja