Siirry sisältöön

Vastuullisuus Voimatelilla

Olemme sitoutuneet luomaan ratkaisuja, jotka palvelevat yhteiskuntaa kokonaisvaltaisesti tuoden esiin sen parhaat puolet ja tehden unelmista totta – yhteys kerrallaan.

Wave pattern

Vastuullisuus

Vastuullisilla verkoilla turvallisempi tulevaisuus

Meillä Voimatelilla vastuullisuus on olennainen osa strategiaamme ja teema, joka ohjaa entistäkin vahvemmin kaikkea tekemistämme. Olemme aloittaneet valmistautumisen EU kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) mukaisten raportointivaatimusten täyttämiseksi, ja vastuullisuustyöhön pohjautuva tiekarttamme on valmistumassa.

Projektin tarkoituksena on määrittää ja ymmärtää laajemmin olennaiset toimintamme vaikutukset, riippuvuudet, riskit sekä mahdollisuudet, joiden pohjalta lähdemme kehittämään toimintaamme yhä vastuullisemmaksi. Olemme jo toteuttaneet kaksoisolennaisuusanalyysin kestävyysraportointidirektiivin vaatimusten mukaisesti.

Etenemme vakaasti tiellä kohti yhä vastuullisempaa huomista, ja koko organisaatiomme osallistuu vastuullisuustyöhön.

Kerromme lisää projektin edistyessä.

Mies ja nainen istuvat.

Toimintaperiaatteet

Voimatelin toimintajärjestelmä on sertifioitu ja se noudattaa kansainvälisten työterveys- ja turvallisuusjärjestelmän standardi ISO 45001, laadunhallintajärjestelmän standardi ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmän standardi ISO 14001 vaatimuksia.

Toimintajärjestelmää sovelletaan organisaation liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää
Tie kulkee metsäm keskellä.

Eettiset ohjeet ja Ilmoituskanava

Eettisten ohjeet antavat yhtenäiset suuntaviivat toiminnalle yhtiön kaikilla tasoilla. Ne sisältävät perusasioita, jotka auttavat voimatelilaisia valitsemaan oikean menettelytavan omaa harkintaa edellyttävissä työelämän tilanteissa.

Voimatelin ilmoituskanavalla oma henkilöstömme sekä muut sidosryhmämme, kuten asiakkaamme, toimittajamme sekä yhteiskumppanimme voivat raportoida mahdollisista poikkeamista tai rikkomuksista.

Lue lisää
Kannettava tietokone ja kädet.