Siirry sisältöön

Oppisopimuskoulutus ja työharjoittelu

Opi alan työtehtäviä kanssamme oppisopimuksella tai työharjoittelussa. Kaikki alkaa yhteydestä.

Lähetä avoin harjoitteluhakemus
Wave pattern

Oppisopimus ja harjoittelu

Yhdistä sujuvasti opiskelu ja työ

Me Voimatelilla vaalimme työssämme uteliaisuuden ja kasvun kulttuuria. Arvostamme moninaisia näkökulmia ja olemme kiinnostuneita kanssaihmisistämme. Tarjoamme tietoverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja operoinnista kiinnostuneille mahdollisuuden oppia alan työtehtäviä kanssamme oppisopimuksella ja työharjoittelulla. Meillä on mahdollisuus kouluttautua useisiin eri tehtäviin ja työllistyä koulutuksen kautta Voimatelille alan ammattilaiseksi.

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelun ohessa tehdään töitä, saadaan palkkaa ja kerrytetään arvokasta työkokemusta. Se on mainio tapa opiskella ammatti, hankkia lisäkoulutusta, vaihtaa alaa tai vaikkapa jatkaa loppuun kesken jääneet opinnot. Oppisopimus yhdistää käytännön työtehtävät ja teoreettisen oppimisen tarjoten opiskelijalle mahdollisuuden oppia suoraan työelämässä.

Mies ja nainen seisovat toimistossa.

Meillä on myös mahdollista suorittaa opintoihin kuuluvia työharjoittelujaksoja. Vai olisitko halukas tekemään opinnäytetyösi meillä? Tämäkin onnistuu kanssamme. 

Arvostamme työntekijöidemme erilaisia taustoja ja kokemusta. Meillä jokainen Voimatelin sankari voi olla oma itsensä. Haluaisitko sinä pukea tietoyhteiskunnan mahdollistajan sankarin viitan yllesi?

Tule kehittämään osaamistasi kanssamme ja luomaan yhdessä yhteyksiä, jotka kestävät. 

Miksi meille?

1.

Hyvä perehdytys ja nimetty ohjaaja

Harjoittelussa käydään työtehtävät huolella läpi oman ohjaajan kanssa ja edetään sopivaan tahtiin taitojen karttuessa. Apua on saatavilla aina, yksin ei tarvitse pärjätä.

2.

Rento ammattimainen porukka

Töissä saat olla huoletta oma itsesi. Uudet tekijät otetaan heti mukaan porukkaan ja heistä huolehditaan. Hommat hoidetaan ammattitaidolla, mutta muuten ei olla turhan vakavia.

3.

Opettavainen kokemus

Pääset mukaan kiinnostaviin tehtäviin ja projekteihin, joissa tulet kehittymään. Kartutat ammatillista omaamistasi ja työkokemusta parhaassa mahdollisessa seurassa.

Kokemuksia harjoittelusta