Siirry sisältöön

Tietoverkkosuunnittelija

Tietoverkkosuunnittelija, tule meille suunnittelemaan tietoverkkoinfrastruktuureja ja mahdollistamaan elintärkeät päivittäiset yhteydet! Me turvaamme tiedon liikkeen.

Avoimet työpaikat
Wave pattern

Tietoverkkosuunnittelija

Tietoverkkosuunnittelija – tietoyhteiskunnan keskiössä

Me Voimatelilla luomme yhteyksiä, jotka tekevät meistä yhteiskunnan. Tietoverkkosuunnittelijan tehtävänä on suunnitella tietoverkkoinfrastruktuureja, jotka mahdollistavat meille kaikille tarvitsemamme elintärkeät päivittäiset yhteydet. Alan ykkösjoukkueena tavoitteemme on taata uusille ja saneerattaville tietoverkoille mahdollisimman korkea käytettävyys ja pitkä elinkaari.

Suunnittelutyö meillä Voimatelilla kattaa laajalti erilaisia asiakkaillemme toteutettavia tietoverkkoja ja niihin liittyviä laitteistoja kuten: 

– johtoverkot 
– valokuituverkot 
– siirtoverkot 
– runkoverkot  
– liityntäverkot
– mobiiliverkot  
– laitetilat  
– mastot

Nainen istuu tabletin edessä toimistossa.

Onpa kyseessä suuri valtakunnallinen tietoverkkoihin liittyvä hanke yhteistyössä operaattoreiden tai kansainvälisten laitetoimittajien kanssa tai paikallinen projekti, suunnittelijamme ovat keskeisessä roolissa onnistuneen kokonaisuuden toteuttamisessa. Palvelemme asiakkaidemme luotettavana kumppanina kaikkialla Suomessa. Luotettavuus on meille rehellisyyttä, hyvän yhteistyön ja asiakassuhteiden perusta.  

Tietoverkkojen suunnittelijoillemme on monipuolisia tehtäviä eri puolilla maata. Katso avoimet työpaikat ja tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä – turvaamaan kriittisten tietojärjestelmiemme toiminta muuttuvassa maailmassa.

Innostuitko? Katso avoimet paikkamme – tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Voimatelin logo työtakissa.

TYÖPAIKAT

Avoimet työpaikat

Teemme töitä teknologioiden kanssa, mutta aina ihmisiä varten. Katso avoinna olevat työpaikat ja liity joukkoomme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi töihin meille?

1.

Ammattitaitoiset kollegat

Hyvä ammattitaitoinen yhteisö, josta löytyy monipuolisesti erilaista osaamista tuo varmuutta tekemiseen ja mahdollistaa kehittymisen.

2.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Työn ja vapaa-ajan sovittaminen onnistuu meillä hienosti. Työssä viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että joustoa löytyy molempiin suuntiin, ja meillä sitä löytyy.

3.

Mahdollisuus tehdä päätöksiä itsenäisesti

Saat sopivasti haasteita ja itsenäisesti ratkaistavia asioita. Meillä voit tehdä päätöksiä omaan työhösi liittyen, joten työskentely on sujuvaa.

Kokemuksia tietoverkkosuunnittelijan työstä