Haemme

Uutisvirta

Energiapalvelut

Edistyksellistä energiatehokkuutta ja toimitusvarmuutta

 

 

Viisaat valinnat tehdään nyt. Hajautetun energian tuotannon, sähkön vähittäismarkkinoiden ja älykkään sähköverkon toimintojen kehitys tarkoittaa yrityksille ja yksittäisille energian käyttäjille entistä enemmän mahdollisuuksia osallistua älykkään energiajärjestelmän toimintaan.

Miljoonat energiapalvelulaitteet ympäri maailmaa on yhdistetty internetiin. Näiltä älykkäiltä laitteilta saatavien tietojen ja energia- ja sähkönlaadun hallinnan avulla pystymme monitoroimaan ja ohjaamaan energiajärjestelmän energiavirtoja tehokkaasti. Tällöin kiinteistösi energiatehokkuus ja toimitusvarmuus paranee sekä tuotat omalla toiminnallasi säästöjä ja osallistut kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.

Toimitamme asiakkaillemme toimintaympäristöön soveltuvat ja oikeinmitoitetut energiajärjestelmät, jotka takaavat energiainvestointien parhaan sijoitetun pääoman tuoton. Laadukkaat komponentit ja järjestelmät takaavat toimintavarman energiajärjestelmän ja hallitun elinkaaren.

Haluamme osallistua yhteistyössä asiakkaidemme kanssa rakentamaan puhtaampaa ja ympäristöystävällisempää huomista.

 

Ota yhteyttä

 • Aurinkosähköjärjestelmät

  Lähde tuottamaan kanssamme puhdasta energiaa auringosta. Onnistuaksesi järjestelmän hankinnassa teemme arvio- ja suunnittelukäynnin kohteeseen, jotta voimme suunnitella asiakastarpeeseen optimaalisen ratkaisun ja rahoitusmallin.

  Pitkä kokemuksemme aurinkosähköjärjestelmistä auttaa saamaan parhaimman hyötysuhteen järjestelmästäsi. Autamme myös liittämään aurinkosähköjärjestelmän osaksi kiinteistön energiajärjestelmää.

   

  Nauti huolettomasta aurinkosähkösijoituksestasi – toteutamme järjestelmän alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella ja tarjoamme lisäksi järjestelmälle ylläpito- ja huoltopalvelut parhaimman tuoton saavuttamiseksi.

   

 • Energiapalvelulaitteet

  Entistä enemmän dataa. IoT-teknologian mahdollistama energianseuranta ja -hallinta antaa meille tietoa, jolla pystymme ohjaamaan energiajärjestelmää entistä tehokkaammin. Meillä on vankkaa kokemusta energiapalvelulaitteiden suunnittelusta, tietoliikenteestä, asennuksesta, käyttöönotosta, operoinnista, ylläpidosta sekä projektoinnista.

  Hyvin suunnitellulla energiapalvelulaitejärjestelmällä varmistamme mahdollisuutesi tulevaisuuden energiatoimijana ja mahdollistamme energiatiedon hallinnan reaaliaikaista dataa hyödyntäen.

  Tarkentuvan mittaustiedon avulla mahdollistamme ympäristöystävällisemmät energiakäytön valinnat ja toimitusvarmuuden seurannan.

 • Sähköinen liikenne

  Tulevaisuus on jo täällä. Sähköinen liikenne muuttaa elinympäristöämme kiihtyvällä vauhdilla. Automme, pyörämme ja kokonaisten kaupunkien julkinen liikenne kaipaa sähköä, latausasemia ja hyperlatureita. Sähköisen liikenteen palveluidemme avulla olemme mukana varmistamassa tieliikenteen hiilidioksiidipäästöjen vähentämisen tavoitteita. Me Voimatelilla olemme voimakkaasti kehityksessä mukana – tämän me osaamme.

  Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme latausjärjestelmät kaiken kokoisiin tarpeisiin energiayhtiöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Energian käyttäjille suunnittelemme, asennamme ja kytkemme latauspisteet kiinteistö- tai jakeluverkkoon.

  Ylläpitopalvelulla pidämme huolen, että järjestelmät pysyvät käytettavissä. Varmistamme palvelujen yhteensopivuuden muiden energiapalvelujemme kanssa.

 • Energian varastointi

  Energian varastoinnista on tullut tänä päivänä kannattavaa. Varastoimalla energiaa saat lisää tehokkuutta energiajärjestelmäsi tuottoon ja pääset toimimaan joustavuuden markkinoilla. Tavoitteemme on optimoida energian käyttö ja saada energiajärjestelmäsi tuottamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Operoimalla järjestelmäsi huolehdimme kuormien tasauksesta ja varmistamme aukottoman energian saannin.