Siirry sisältöön

Johtoverkkopalvelut

Tietoverkko on parhaimmillaan, kun se toimii huomaamatta – saumattomasti, ilman häiriöitä ja aina luotettavasti. Vain toimivat verkot yhdistävät meitä.

Ota yhteyttä
Wave pattern

Luotettavat verkot yhdistävät meitä

Me Voimatelilla ymmärrämme, millainen rooli tietoverkoilla on kansallisten, liiketoiminnan kannalta kriittisten ja kuluttajien tietojärjestelmien tukemisessa. Tietoverkkopalveluidemme standardina onkin verkkojen luotettavuus ja korkea käytettävyys koko niiden elinkaaren ajan, sillä vain toimivat verkot yhdistävät meitä.

Tietoverkot ovat keskeinen osa modernia viestintäinfrastruktuuria, joka tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan siirtää tietoa. Meidän kaikkien tarvitsemat monipuoliset tietoverkkopalvelut yhdistävät meitä kaikkialla maailmassa. Pidämme maailman yhteydessä.

Tarjoamme Voimatelin Johtoverkkopalveluissa tietoliikenteen palveluntarjoajille tietoverkkoalan parhaan asiantuntemuksen ja laadukkaan palvelun kiinteissä tietoverkoissa kaikkialla Suomessa. Suunnittelemme ja rakennamme maan johtaville operaattoreille ja verkkolaitevalmistajille kattavasti erilaiset verkkoratkaisut ja -tekniikat. Huolehdimme kaapelien asennukset asiakkaamme tarpeiden ja ympäristön mukaan maahan, ilmaan tai veteen. Dokumentoimme myös verkkojen muutokset asiakkaidemme verkkotietojärjestelmiin. 

Olemme tietoverkkoalan pitkän linjan asiantuntija ja asiakkaidemme luotettu kumppani. Työmme tietoverkkojen suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon parissa mahdollistaa täysin uudet tavat viestiä ja työskennellä. Teemme edistyksellisen teknologian avulla päivittäisistä toimista ja elämästä yhä helpompaa – yhteys kerrallaan.

Pohjoismainen maisema.

KORKEINTA OSAAMISTA

Kattavat tietoverkkopalvelut kaikkialla Suomessa  

Meidät tunnetaan taidostamme yhdistää tekniikka ja ihmiset kaikkialla. Valtakunnallisena toimijana tuotamme kaikki tekniikat kattavat tietoverkkopalvelut koko maassa. Tietoliikenneasentajiemme korkea tekninen osaaminen näkyy erityisesti verkkojen ylläpidossa ja vaativissa viankorjauksissa. Palvelutason varmistamiseksi käytämme ammattilaistiimiemme lisäksi luotettavia ja ammattitaitoisia kumppaneita.

ETUA KOKO ELINKAAREN AJAN

Kiinteiden tietoverkkojen suunnittelupalvelut 

Suunnittelemme asiakkaidemme tietoverkot ja verkon laitteet laadukkaasti huomioiden korkean käytettävyyden ja elinkaaren valokuituverkoista kupari- ja koaksaaliverkkoihin. 

Kustannustehokkaaksi ja laadukkaaksi suunnittelemamme tietoverkko takaa käytettävyyden pitkäksi aikaa. Hoidamme myös kaikki tarvittavat luvitus- ja saatavuustiedot sekä sopimukset ja yhteydenpidon viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Ylläpidämme asiakkaamme verkon käytettävyyttä mittaamalla verkon toimivuutta ja laatua sekä suunnittelemalla tarvittavia parannuksia. Dokumentointipalveluissa huolehdimme, että kaikki tieto on verkkotietojärjestelmissä tallessa ja oikea-aikaisesti saatavilla.

Mies istuu kannettavan tietokoneen edessä.
Kolme miestä tekee töitä ulkona.

SUJUVA TOTEUTUS

Kiinteiden tietoverkkojen urakointi- ja rakentamispalvelut 

Onpa suunnitteilla suuri valtakunnallinen tietoverkkohanke operaattorien ja kansainvälisten laitetoimittajien kanssa tai pieni paikallinen projekti, me toteutamme sen korkealla ammattitaidolla. Asiantunteva henkilöstömme hallitsee vuosien kokemuksella erilaiset kiinteät tietoverkot. 

Henkilöstömme vahva ammattitaito, hyvä paikallistuntemus ja erinomainen projektien johtamisosaaminen takaavat asiakkaillemme laadukkaan tietoverkon ja sujuvan toteutuksen kaikkialla Suomessa. Yhteistyömme tuloksena asiakkaidemme palvelukyky kasvaa ja tuotannon sekä palvelun arvo vahvistuvat.  

NOPEAA REAGOINTIA

Kiinteiden tietoverkkojen ylläpito- ja kunnossapitopalvelut 

Hallitsemme kattavasti erilaiset verkko- ja laiteteknologiat. Asennamme liittymät ja tietoverkkojen laitteet asiantuntevasti ja nopeasti sekä ylläpidämme asiakkaidemme materiaali- ja varalaitevarastoja. Paikallistamme ja korjaamme mahdolliset verkon viat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi tarjoamme kaapeleiden näyttöpalveluita ja suoritamme sijaintikartoituksia.

Olemme valmiudessa reagoimaan nopeasti, kun apuamme tarvitaan. Kokeneet tiimimme ympäri Suomen huolehtivat siitä, että ylläpito- ja kunnossapitotyöt hoidetaan viipymättä ja tehokkaasti. Tällä varmistamme asiakkaidemme verkkojen luotettavan käytettävyyden ja kilpailukyvyn, ja samalla niin asiakkaidemme kuin loppuasiakkaidenkin palvelukokemus pysyy ensiluokkaisena.

Tie peltojen keskellä.
Tie sillalla.

PALVELUT

Palvelumme

Me pidämme maailman yhteydessä. Tietoverkkomme mahdollistavat toimivan yhteiskunnan maaseudulta metropoleihin. Millaisia yhteyksiä voimme varmistaa teille?

Ajankohtaista

Voimatelilla olemme sitoutuneet luomaan ratkaisuja, jotka palvelevat yhteiskuntaa kokonaisvaltaisesti tuoden esiin sen parhaat puolet ja tehden unelmista totta – yhteys kerrallaan. Lue alta, millaisia asioita toimintaamme käytännössä kuuluu.