Haemme

Uutisvirta

Managed Services

Managed Services -palvelut – lisäarvoa asiakkaillemme

Olemme sähkö- ja tietoverkkojen moniosaaja. Managed Services on palvelukonsepti, jossa huolehdimme asiakkaillemme investointien parhaimman takaisinmaksuajan ja varmistamme verkkojen ja järjestelmien optimaalisen toiminnan. Tuotamme Managed Service –palveluidemme avulla luotettavasti kaikki tai osan palveluistamme kokonaistoimituksena. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa räätälöidyt palvelusopimukset varmistavat asiakkaillemme heidän verkkonsa ja järjestelmien käytettävyyden ja vapauttavat resursseja asiakkaidemme omien palveluiden kehittämiseen.

 

Ota yhteyttä

  • Valvomo ja operointi

    Verkkojen valvonta- ja operointipalveluissa pidetään huolta asiakkaidemme verkoista ja järjestelmistä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Olemme päivittäin tekemisissä useiden asiakkaidemme erilaisten verkkojen ja verkkoelementtien kanssa. Hoidossamme on operoitavia verkkoelementtejä yhteensä jo kymmeniä tuhansia. Yhdessä kentän asentajien ja valvomon kanssa varmistamme verkon korkean käytettävyyden ja käyttöönottojen sujuvuuden. Huolehdimme myös asiakkaidemme asiakaspalvelutoiminnasta sekä toimimme tarvittaessa asiakkaiden teknisenä tukena.

    Katso lisää valvontapalveluistamme

  • Elinkaaripalvelut

    Hoidamme verkkojen ja järjestelmien elinkaarisuunnittelun, palvelun käyttöönoton, järjestelmien haltuunoton, ylläpidon ja teknologian hallitun modernisoinnin. Tuotamme elinkaaren loppuvaiheessa hallitun alasajon sisältäen myös laitteiden ohjelmistot ja varalaitehallinnan siihen asti, kun niitä tarvitaan. Sopeutamme verkkojen ja järjestelmien kapasiteetin vastaamaan asiakkaan tarvetta.