Siirry sisältöön

Mobiiliverkkopalvelut

Mobiiliverkko on parhaimmillaan, kun se toimii huomaamatta. Me pidämme maailman yhteydessä.

Ota yhteyttä
Wave pattern

Tieto liikkuu, maailma muuttuu

Mobiiliverkot ja mobiililaitteet mahdollistavat päivittäisen yhteydenpidon ja tiedonkulun langattomasti ilman kaapeleita aikaan ja paikkaan katsomatta, missä ja milloin tahansa. Mobiiliverkkojen kapasiteetin tarve kasvaa jatkuvasti samalla, kun verkkoja käyttävien laitteiden määrä lisääntyy huimaa vauhtia.  

Tietoverkkoalan pitkän linjan ammattilaisina luomme edellytykset meidän kaikkien tarvitsemille yhteyksille ja turvaamme tiedon saatavuuden. Kun tieto liikkuu, se liikkuu meidän käsiemme kautta. Avullamme maailma muuttuu helpommin saavutettavaksi niin asiakkaillemme kuin kaikille meille verkon käyttäjille, jokainen yhteys kerrallaan. 

Voimatelin Mobiiliverkkopalveluissa me suunnittelemme, rakennamme, operoimme, optimoimme ja ylläpidämme niin valtakunnallisia mobiiliverkkoja kuin asiakaskohtaisesti räätälöityjä alueellisia privaattiverkkoja. Monipuolinen kokemuksemme kattaa kaikki langattomat teknologiat, joiden parissa toimimme asiantuntijoina ja ammattilaisina Suomen johtavien operaattorien ja laitevalmistajien luotettuna kumppanina. 

Tarjoamme asiakkaillemme mobiiliverkkojen laajat palvelukokonaisuudet ja huolehdimme maanlaajuisesti verkkojen korkeasta käyttävyydestä. Palveluihimme kuuluvat kaikki mobiiliverkkojen suunnittelut ja luvitukset sekä asennukset mastoissa, laitetiloissa ja kiinteistöissä. Lisäksi dokumentoimme muutokset asiakkaidemme tietojärjestelmiin. Valtakunnallinen organisaatiomme hoitaa tehokkaasti myös verkkojen ylläpidon ja häiriönpoistot mittauksineen.  

Pohjoismainen maisema.

KATSE TULEVAISUUDESSA

Mobiiliverkkojen suunnittelupalvelut

Suunnittelemme langattomat verkot vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimuksia. Asiantuntijamme hallitsevat verkot ja yhteydet, joiden ymmärtäminen ja ylläpitäminen on yhteiskunnalle elintärkeää. Vahvuuksiimme kuuluvat laaja asiantuntemus eri mobiiliteknologioissa, korkea tekninen osaaminen ja kustannustehokkaat tuotantoprosessit.  

Suunnittelun taustalle teemme tarkat laitepaikka- ja nykytilakartoitukset verkon tarpeiden ymmärtämiseksi. Hoidamme asiakkaamme puolesta kaikki tarvittavat luvitus- ja saatavuustiedot sekä sijoitussopimukset. Dokumentoimme asiat verkkotietojärjestelmiin, joissa tieto on helposti saatavilla ja tarkasteltavissa.

KOKONAISVALTAISTA KOKEMUSTA

Mobiiliverkkojen rakennuttaja- ja rakentamispalvelut

Mobiiliverkon rakentaminen on kokonaisvaltainen prosessi, joka vaatii erikoisosaamista. Ammattilaisillemme on karttunut monipuolinen osaaminen ja laaja kokemus mobiilirakentamisen projekteista erilaisissa ympäristöissä kaupunkialueilta saaristoon ja tuntureille sekä kiinteistöistä teollisiin ympäristöihin. 

Vuosien kokemuksemme operaattorien ja kansainvälisten laitetoimittajien kanssa eri laajuisissa projekteissa takaavat laadukkaat yhteydet ja toimivat mobiiliverkot. Asiakkaamme arvostavat asiantuntemustamme ja pitävät meitä luotettavana kumppanina.

Mies Voimatelin työvaatteissa seisoo ulkona.
Työntekijät tekevät asennustyötä korkealla.

NOPEAA APUA

Mobiiliverkkojen ylläpito- ja kunnossapitopalvelut

Ylläpidämme asiakkaidemme materiaali- ja varalaitevarastoja, joten olemme paikalla nopeasti, kun meitä tarvitaan. Ympäri Suomen levittäytynyt paikallinen osaava henkilökuntamme mahdollistaa ylläpito- ja kunnossapitotöiden lyhyet vasteajat. Tämä varmistaa asiakkaidemme verkoille luotettavan käytettävyyden sekä kilpailukyvyn, ja samalla kaikkien verkon käyttäjien palvelukokemus pysyy vahvana.

KOKONAISUUS HALLINNASSA

Laitetila- ja mastopalvelut vuosien kokemuksella

Tietoverkkojen laitetilojen ylläpito on tärkeää tietotekniikkainfrastruktuurin kokonaisuuden hallinnassa. Huolehdimme vuosien asiantuntemuksella asiakkaidemme laitetilojen toiminnan optimoinnista korkean tehokkuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. 

Asiantuntijamme selvittävät laitetilojen ja mastojen tarvitsemat erilaiset katselmukset, tarkastukset ja huollot. Teemme tarvittavat investointiesitykset ja hallinnoimme laitteiden ja dokumentaatioiden oikeellisuuden. Päivitämme lisäksi tarvittavat muutokset asiakkaidemme tietojärjestelmiin sisältäen mm. voimalaitteet, laitetilojen jäähdytyksen, sähkökulutukset ja varavoiman sekä teemme tarvittaessa kehitysehdotuksia. 

Tarkistusten pohjalta teemme asiakkaallemme raportin olemassa olevan infrastruktuurin kunnosta sekä mahdollisista korjaustarpeista.

Tie kulkee metsän keskellä.
Tie sillalla.

PALVELUT

Palvelumme

Me pidämme maailman yhteydessä. Tietoverkkomme mahdollistavat toimivan yhteiskunnan maaseudulta metropoleihin. Millaisia yhteyksiä voimme varmistaa teille?

Ajankohtaista

Voimatelilla olemme sitoutuneet luomaan ratkaisuja, jotka palvelevat yhteiskuntaa kokonaisvaltaisesti tuoden esiin sen parhaat puolet ja tehden unelmista totta – yhteys kerrallaan. Lue alta, millaisia asioita toimintaamme käytännössä kuuluu.