Haemme

Uutisvirta

Siirtoverkot, sähköasemat ja teollisuuspalvelut

Oikea-aikaista huolenpitoa ja rakentamista

 

Olipa suunnitelmissa suuri kunnossapitokokonaisuus tai yksittäinen rakentamisprojekti, vankka kokemuksemme sähkö- ja siirtoverkkoyhtiöiden sekä teollisuuden toimijoiden kanssa auttaa onnistumaan suunnitellussa projektissa tai kunnossapidossa. Huoltovarmuus on meille tärkeää – siksi toimitamme sovitut asiat oikeaan aikaan. Ymmärrämme työn keskeytymisen merkityksen liiketoimintaasi.

Toteutamme laadukkaat palvelut ja projektit omalla osaavalla henkilökunnalla, jota täydennämme luotettavan kumppaniverkostomme avulla. Meiltä saat valtakunnallista palvelua avaimet käteen -toimituksena, joka kattaa suunnittelun, rakentamisen, käyttöönoton, dokumentoinnin ja koulutuksen.

 

Ota yhteyttä

  • Siirtoverkot

    Rakennamme, saneeraamme ja ylläpidämme 110 kV siirtoverkkoja. Käytössämme on laadukkaat projektienhallintamenetelmät, monipuoliset kireänävetolaitteet sekä muut turvallisen rakentamisen mahdollistavat työvälineet. Rakennamme perinteisiä H-pylväslinjoja sekä moderneja I-pylväslinjoja, jotka sulautuvat hyvin metsämaisemaan ja mahdollistavat kapeamman johtokadun.

  • Sähköasemat ja teollisuuden palvelut

    Rakennamme, saneeraamme ja ylläpidämme verkkoyhtiöiden ja teollisuuden sähköasemia sekä kojeistoja. Erityisen tärkeää meille on varmistaa verkon turvallinen toiminta. Projektit ja laajat huollot toteutamme aikataulussa vahvalla ammattitaidolla. Omat osaajamme hoitavat nykyaikaisilla laitteilla mm. muuntaja- ja kytkinlaitehuollot, relekoestukset, muuntajaöljyanalyysit sekä suojakaasutoimenpiteet unohtamatta verkon kunnonvalvontaa esim. lämpökameroiden ja PD-mittausten avulla.

    Olemme aina valmiina. Laaja ja laadukas mittaus- ja huoltokalustomme sekä osaava henkilökuntamme palvelee 24/7. Olemme hoitaneet jo pitkään usean verkkoyhtiön varallaolo- ja vianhoitopalvelua sekä toimineet teollisuusyritysten vuosihuoltokumppanina. Kauttamme saat myös käytönjohtajapalvelut.

    Tutustu lisää teollisuuden kunnossapitopalveluihimme