Haemme

Uutisvirta

Tietoverkkopalvelut

 

Toimintavarmoja tietoliikenneyhteyksiä

 

Tietoverkko on parhaimmillaan silloin, kun se toimii huomaamatta. Toimiva ja varma tietoverkko on niin valtakunnallisten ja yritysten kriittisten tietojärjestelmien kuin kuluttajien osalta tärkeässä asemassa.

Tietoverkkopalveluidemme tavoitteena on verkkojen korkea käytettävyys koko niiden elinkaaren ajan. Palvelumme kattavat johtoverkot, kaapelitelevisioverkot, mobiili- ja langattomat tekniikat sekä runko- ja liityntäverkot.

Meiltä saat kaiken, mitä tietoverkkosi kaipaa – suunnittelun, rakentamisen sekä verkkojen ja laitteiden ylläpitopalvelut. Koska tietojärjestelmien on toimittava keskeytyksettä, tarjoamme myös ympäri vuorokauden toimivaa tukipalvelua.

Managed Services -sopimuspalvelussa otamme hoitoomme isomman kokonaisuuden, parhaimmillaan koko tietoverkon kaikkine palveluineen.

 

Ota yhteyttä

 • Suunnittelupalvelut

  Suunnittelemme asiakkaidemme verkot ja verkon laitteet laadukkaasti huomioiden korkean käytettävyyden ja elinkaaren, aina kuitu-, kupari- koaksiaaliverkoista mobiili- ja siirtoverkkoihin sekä laitetiloista mastoihin.

  Kustannustehokkaaksi ja laadukkaaksi suunniteltu verkko takaa käytettävyyden pitkäksi aikaa. Huolellisen suunnittelun pohjalle teemme tarvittaessa SiteSurveyta ja nykytilan kartoituksia, jotta ymmärrämme verkon tarpeet. Hoidamme myös kaikki tarvittavat luvitus- ja saatavuustiedot ja sopimukset.

  Mittaamalla verkon toimivuutta ylläpidämme asiakkaamme verkon käytettävyyttä, laatua ja suunnittelemme tarvittavia parannuksia. Dokumentointipalveluissa huolehdimme, että kaikki tieto on verkkotietojärjestelmissä tallessa ja oikea-aikaisesti saatavilla.

  Suunnittelupalvelumme:

  • Site Survey- ja nykytilan kartoitus
  • Luvitus- ja saatavuus
  • Loogisen ja fyysisen verkon suunnittelu
  • Verkon kuuluvuus
  • Dokumentointi

   

 • Rakennuttaja- ja rakentamispalvelut

  Laadukkaasti rakennetulla verkolla on korkea käytettävyys ja pitkä ikä. Voimatelin osaava henkilöstö rakentaa laadukkaan verkon minne päin Suomea tahansa. Henkilöstömme vahva ammattitaito, hyvä paikallistuntemus ja erinomainen projektien johtamisosaaminen takaavat asiakkaillemme sujuvan toteutuksen. Samalla asiakkaidemme tietoverkkojen arvo kasvaa ja suorituskyky vahvistuu.

  Olipa suunnitteilla suuri valtakunnallinen hanke operaattorien ja kansainvälisten laitetoimittajien kanssa, tai pieni paikallinen projekti, me toteutamme sen. Hallitsemme kaikki verkot maa- ja ilmakaapeliverkoista mobiili- ja langattomiin verkkoihin sekä laitetiloista mastoihin.

 • Ylläpito- ja kunnossapitopalvelut

  Olemme paikalla nopeasti, kun tarvitset meitä. Ympäri Suomen levittäytynyt osaava henkilökuntamme varmistaa ylläpito- ja kunnossapitotöiden lyhyet vasteajat. Tämä tietää asiakkaidemme verkoille luotettavaa käytettävyyttä sekä kilpailukykyä, kun loppuasiakkaan palvelukokemus pysyy vahvana.

  Ylläpidämme asiakkaidemme materiaali- ja varalaitevarastoja logistiikka- ja varaosapalveluissamme. Asennamme liittymät ja verkon laitteet asiantuntevasti ja nopeasti. Suoritamme kaapelien näyttöpalveluita sekä paikallistamme ja korjaamme mahdolliset viat kaikkien eri verkko- ja laitetekniikojen osalta nopeasti.

 • Verkon ja laitteiden käytettävyyden palvelut

  Operoimme, optimoimme, ja valvomme asiakkaidemme tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä varmistamalla niiden korkean käytettävyyden 24/7–palveluna.

  Valvomme asiakkaidemme verkkojen toimivuutta ja reagoimme verkon mahdollisiin keskeytyksiin häiriöseurantajärjestelmien avulla. Rajaamme viat ja teemme tarvittaessa muutokset verkon laitteiden parametriarvoihin. Lisäksi koordinoimme ja tuotamme tukipalveluita kenttäviankorjaukselle.

  Toimimme asiakkaidemme ja asentajien etätukena, ylläpitäen asiakkaidemme verkkotietojärjestelmiä. Tuotamme myös asiakkaillemme varaosahallinta- ja varastointipalveluita.