Siirry sisältöön

Valokuituverkon projektit

Valokuituverkon projekteissa turvaamme nykyhetken toimivuuden varautuen samalla tuleviin tarpeisiin.

Ota yhteyttä
Wave pattern

Työmme ansiosta tulevaisuus on taas hieman lähempänä

Elämme maailmassa, jossa tietoverkkoteknologia kehittyy nopeammin kuin koskaan. Tarvitsemamme tiedon tulee olla saatavilla nopeasti riippumatta ajasta tai paikasta. Me Voimatelilla olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tarjoamaan virheettömiä digitaalisia kokemuksia. Yhteys kerrallaan.

Valokuitu tarjoaa tiedonsiirron tarpeisiin teknologian, joka kattaa laajalti erilaiset tarpeet kotitalouksien ja yritysten laajakaistapalveluista puhelin- ja kaapelitelevisiopalveluihin, yritysverkkoihin, pilvipalveluihin, teollisuusverkkoihin ja tietoliikenneinfrastruktuureihin. 

Pohjoismainen maisema.

TULEVAISUUDEN NOPEUKSIA

Valokuituverkoilla nopeat ja luotettavat tietoverkkoyhteydet

Olemme Voimatelilla tietoliikenneyhteyksien asiantuntija kattavasti kaikissa verkkoteknologioissa. Ala kehittyy vauhdilla ja päivitämme järjestelmällisesti vanhempaa teknologiaa uudella vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. 

Valokuiturakentaminen on nopeassa kasvussa, ja me olemme vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden valtakunnallista valokuituverkkoa asiakkaillemme. Suunnittelemme, rakennamme ja dokumentoimme asiakkaidemme kriittisten verkkojen projektit KVR-urakointina avaimet käteen -palveluna.  

Merkittävimmän asiakaskuntamme valokuituverkkoprojekteissa muodostavat operaattorit ja valokuituverkkoyhtiöt sekä julkishallinnon verkot.

TEHOKASTA TIEDONSIIRTOA

Valokuitu – pitkäikäinen ratkaisu nopeaan ja tehokkaaseen tiedonsiirtoon

Valokuidun korkea tiedonsiirtonopeus: Valokuitu mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron verrattuna perinteisiin kuparikaapeleihin. Valokuituverkot voivat siirtää suuria tietomääriä lyhyessä ajassa, mikä on erityisen tärkeää nykyaikaisissa tietoverkoissa, joissa käsitellään suuria määriä dataa. 

Valokuidun suuri kaistanleveys: Valokuituverkot tarjoavat suuren kaistanleveyden, mikä tarkoittaa, että ne voivat käsitellä useita tiedonsiirtoja samanaikaisesti ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Tämä tekee niistä ihanteellisia laajakaistapalvelujen, videostreamauksen, pilvipalveluiden ja muiden suurten tiedonsiirtojen käyttöön. 

Valokuidun parempi signaalin laatu: Valokuitu on immuuni sähkömagneettisille häiriöille, jotka voivat vaikuttaa perinteisiin kuparikaapeleihin. Tämä tekee valokuidusta luotettavan vaihtoehdon tiedonsiirtoon erityisesti alueilla, joilla on paljon sähkölaitteita tai häiriöitä. 

Valokuidulla pidempiä yhteysetäisyyksiä: Valokuitu voi siirtää signaaleja pidemmille etäisyyksille ilman merkittävää signaalihäviötä verrattuna kuparikaapeleihin. Se tekee valokuidusta ihanteellisen käytettäväksi myös pitkillä etäisyyksillä.

Pohjoismainen maisema.
Kaksi miestä keskustelee hymyillen.

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Verkkoprojektien suunnittelupalvelut

Suunnittelemme valokuituverkot varmistaen niiden korkean käytettävyyden ja pitkän elinkaaren. Huolehdimme asiakkaamme puolesta luvitus- ja saatavuustiedot sekä sopimukset. Tarkalla dokumentoinnilla huolehdimme siitä, että kaikki verkkoa koskeva tieto on asianmukaisesti tallennettu ja helposti saatavilla. 

• luvitus ja saatavuusselvitykset 

• valokuituverkon suunnittelu 

• loogisen ja fyysisen verkon dokumentointi 

• laitedokumentointi 

• kytkentäreittien suunnittelu ja dokumentointi

KAIKKI VALMIINA

Valokuituverkon rakentaminen avaimet käteen -palveluna

Laadukkaasti rakennetut valokuituverkot tarjoavat luotettavuutta ja pitkäikäistä käyttöä. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa laadukkaan verkon kaikkialle Suomessa. Asiantuntijoidemme vahva osaaminen, paikallistuntemus ja tehokas projektinhallinta takaavat alusta loppuun sujuvan toteutuksen.  

Onpa kyseessä suuri valtakunnallinen hanke pienempi paikallinen projekti, hoidamme kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna. Osaamisemme kattaa kaikki valokaapeliverkon teknologiat: 

• runkovalokuitukaapeliverkon rakentaminen, asentaminen, käyttöönotto • valokuituverkon rakennuttaminen, rakentaminen, käyttöönotto (FTTH, FTTB, FTTR, FTTx).

Pohjoismainen maisema.
Tie sillalla.

PALVELUT

Palvelumme

Me pidämme maailman yhteydessä. Tietoverkkomme mahdollistavat toimivan yhteiskunnan maaseudulta metropoleihin. Millaisia yhteyksiä voimme varmistaa teille?

Ajankohtaista

Voimatelilla olemme sitoutuneet luomaan ratkaisuja, jotka palvelevat yhteiskuntaa kokonaisvaltaisesti tuoden esiin sen parhaat puolet ja tehden unelmista totta – yhteys kerrallaan. Lue alta, millaisia asioita toimintaamme käytännössä kuuluu.