Töihin meille

Kasvomme

Avoimet työpaikat

 

Oletko kiinnostunut uusista mahdollisuuksista? Tervetuloa tutustumaan meillä Voimatelissa avoimena oleviin työpaikkoihin. Voimatel toimii valtakunnallisesti ja toimipisteitäkin on jo lähes kolmekymmentä. Työntekijämme toimivat laajasti asentajasta asiantuntija tehtäviin erilaisissa  sähkö- ja tietoverkkojen tehtävissä niiden elinkaaren aikana, kuten suunnittelu, rakentaminen, ylläpito ja viankorjaus. Meitä on jo noin tuhat. Asiakkainamme on mm. Suomen suurimpia teleoperaattoreita ja sähköverkkoyhtiöitä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa.  Työntekijänämme sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Voit olla urasi alkumetreillä tai jo kokenut konkari. Tutustu sinua kiinnostaviin paikkoihin ja täytä hakemus. Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole tällä hetkellä tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemisen. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.

 

Panostamme työturvallisuuteen ja -terveyteen

Henkilöstön turvallisuus ja terveys on lähtökohtana yhtiön kaikessa toiminnassa. Toimintaa kehitetään yhteistyössä koko henkilöstön ja muiden olennaisten sidosryhmien kanssa. Haemme aktiivisesti uusia keinoja ja tapoja kannustaa henkilöstöä ennakoivaan toimintaan turvallisemman ja terveellisemmän työympäristön saavuttamiseksi.

Panostamme riskienhallintaan arvioimalla säännöllisesti työterveys- ja työturvallisuusriskejä ja kannustamalla henkilöstöä aktiiviseen turvallisuushavainnointiin. Kirjaamme turvallisuushavainnot, tapaturmat sekä läheltä piti ‐tilanteet tavoitteenamme oppia niistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Minimoimme asianmukaisilla työ- ja suojavälineillä sekä -menetelmillä työntekijöille tai muille sidosryhmille toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyvät riskit. Tarjoamme henkilöstölle laajan työterveyshuollon palvelut valtakunnallisesti.

Tavoitteenamme on nolla välinpitämättömyyttä, nolla tapaturmaa ja nolla työkyvyttömyyseläkettä.