Töihin meille

Kasvomme

Avoimet työpaikat

 

Oletko kiinnostunut uusista mahdollisuuksista? Tervetuloa tutustumaan meillä Voimatelissa avoimena oleviin työpaikkoihin. Voimatel toimii valtakunnallisesti ja toimipisteitäkin on jo lähes kolmekymmentä. Työntekijämme toimivat laajasti asentajasta asiantuntija tehtäviin erilaisissa  sähkö- ja tietoverkkojen tehtävissä niiden elinkaaren aikana, kuten suunnittelu, rakentaminen, ylläpito ja viankorjaus. Meitä on jo yli yhdeksänsataa. Asiakkainamme on mm. Suomen suurimpia teleoperaattoreita ja sähköverkkoyhtiöitä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme suurempiinkin haasteisiin. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa.  Työntekijänämme sinulle avautuvat myös valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet.

Voit olla urasi alkumetreillä tai jo kokenut konkari. Tutustu sinua kiinnostaviin paikkoihin ja täytä hakemus. Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole tällä hetkellä tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemisen. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.