”Yhteistyössä tehty parannustoiminta työturvallisuuden ja projektitehokkuuden edistämiseksi on mahdollistanut useat onnistuneet asiakasprojektit.”

Seppo Murisoja, Sourcing Business Partner
Ericsson
Mauri Siltala, Customer Operations Manager
Ericsson

Ericsson palkitsi Voimatelin vastuullisena yhteistyökumppanina

Voimatel palkittiin ensimmäisenä suomalaisena palveluntarjoajana Ericssonin vastuullisimpien toimittajien (Supplier Sustainability & Corporate Responsibility Award) joukkoon. Tämän palkinnon mahdollisti pitkäjänteinen työ työturvallisuuden ja laadun parissa sekä kaiken kaikkiaan vastuullinen toiminta yhdistettynä toimitusten hyvään laatuun ja yhteistyöhön.

”Voimatelin vahvan työterveyteen ja työturvallisuuteen sitoutumisen ansiosta heillä ei ole sattunut työtapaturmia pitkään aikaan. Voimatelin vahva panostaminen henkilöstön työterveys- ja työturvallisuusasioihin ei takaa ainoastaan turvallisia työtapoja vaan myös edistää tehokasta liiketoimintaa. Tämä tukee Ericssonin liiketoiminta ja työturvallisuustavoitteita”, Ericssonilta kerrotaan voiton avaintekijöitä.

Ericssonin Seppo Murisoja, Sourcing Business Partner, ja Mauri Siltala, Customer Operations Manager, kiittävät aktiivisesta vuorovaikutuksesta:

“Yhteistyössä tehty parannustoiminta työturvallisuuden ja projektitehokkuuden edistämiseksi on mahdollistanut useat onnistuneet asiakasprojektit.”