”Olemme tehneet työmaakohtaisia asiakastyytyväisyyskyselyitä jo vuodesta 2012 lähtien. Saimme viime vuonna mittaushistorian parhaan tuloksen.”
”Voimme luottaa, että lupauksemme asiakkaillemme työkohteiden valmistumisaikataulusta toteutuu Voimatelin toimiessa kumppaninamme. Toiminnan laatu on parantunut ja saimme myös viime vuonna mittaushistorian parhaan käyttövarmuuden verkollemme. Eli tärkeät tunnuslukumme ovat menneet vallan hyvään suuntaan, ja sen vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen.”

Pekka Ohrakämmen
Pori Energia Sähköverkot

Pori Energia Sähköverkot: ”Käyttövarmuus ja asiakastyytyväisyys menneet hyvään suuntaan”

 

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa yli 50 000 verkon käyttäjän sähkönsiirrosta ja -jakelusta Porin alueella luotettavasti ja turvallisesti vuoden jokaisena päivänä. Jotta sähköverkko toimii moitteetta ja sujuva sähkönjakelu turvataan porilaisille, Pori Energia Sähköverkot tekee yhteistyötä Voimatelin ammattilaisten kanssa.

Voimatel on rakentanut ja ylläpitänyt sähköverkkoa Porin alueella jo yli kymmenen vuoden ajan. Pori Energia Sähköverkkojen pääsopimuskumppanina Voimatelin vastuulle on kuulunut jakeluverkon rakennus- ja kunnossapitotöitä, viankorjausta, mittariasennuksia sekä sähköasemien kunnossapitoa. Uusimpana palveluna Voimatel on aloittanut myös jakeluverkon suunnittelutyöt.

 

Mittaushistorian paras käyttövarmuus ja asiakastyytyväisyys

Verkon toimitusvarmuus, työmaiden aikataulunmukainen valmistuminen, työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat keskeisiä asioita yhteistyössä. Työmaan valmistuttua asiapapereiden tulee olla asianmukaisesti täytetty ja merkintöjen oltava kohdallaan, jotta rakennuttajien aika ei kulu tekemättä jätetyistä asioista huomauttamiseen. Tässä Voimatelilla on onnistuttu.

Pori Energia Sähköverkkojen toimitusjohtajan Pekka Ohrakämmenen mukaan Voimatel toteuttaa ”kerralla valmiiksi” -periaatetta ja työn jälki on hyvää. Aikataulutus ja työmaiden valmistumisen ennustettavuus ovat jatkuvasti kohentuneet.

– Olemme tehneet työmaakohtaisia asiakastyytyväisyyskyselyitä jo vuodesta 2012 lähtien. Saimme viime vuonna mittaushistorian parhaan tuloksen.

-Voimme luottaa, että lupauksemme asiakkaillemme työkohteiden valmistumisaikataulusta toteutuu Voimatelin toimiessa kumppaninamme. Toiminnan laatu on parantunut ja saimme myös viime vuonna mittaushistorian parhaan käyttövarmuuden verkollemme. Eli tärkeät tunnuslukumme ovat menneet vallan hyvään suuntaan, ja sen vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen.

 

Asiantunteva ja palveluhenkinen asenne näkyy

– Ammattitaitoinen, palvelualtis ja dynaaminen”, kuvailee Pori Energia Sähköverkkojen kehityspäällikkö Jussi Järvinen Voimatelin henkilökuntaa. ”Voimatelilla on mainio yhteen hitsautunut työporukka, jossa on hyvä henki. Tämä näkyy myös meille päin. Voin vilpittömästi sanoa, että Voimatelin kanssa on ilo tehdä töitä ja asiat hoituvat erittäin hyvin. Työmaat menevät sopimuksen mukaisesti eteenpäin ja laskutusasiat toimivat.

– Voimatelilaiset tuovat myös kiitettävästi esille uusia ideoita, ajatuksia ja palveluita, mikä on hyvä, koska Voimatelilla on laaja kokemus myös muiden verkkoyhtiöiden toiminnasta.

Voimatelin asentajien työskennellessä Pori Energia Sähköverkkojen työmailla heidät saatetaan mieltää joskus Pori Energia Sähköverkkojen henkilökuntana. Alueen asukkaita palvellaan suurella sydämellä ja positiivisella asenteella.

– Asiakasrajapinnassa työskentelevät fiksut ja palveluhenkiset voimatelilaiset ovat kasvot asiakkaidemme suuntaan, ja sieltä saamamme palaute on ollut positiivista. Se, jos mikä, on tärkeää, Järvinen sanoo.