Siirry sisältöön

Voimatelilla ollaan edelläkävijöitä monissa palkanlaskennan tehtävissä

MIKAEL
PALKKAHALLINNON HARJOITTELIJA

”Fiilis ja kokemus työskentelystä on ollut erittäin positiivinen. Ei ihan sitä mitä odotin alun perin, positiivisessa mielessä! Ensimmäisenä yllätti, kuinka hyvin minut otettiin vastaan ja kuinka mukavia kaikki ovat olleet. Työyhteisössä on panostettu viihtyvyyteen, ja sen huomaa heti tervetulleeksi toivottavan ilmapiirin muodossa – harjoittelijoistakin pidetään huolta. Olen päässyt osallistumaan monipuolisesti toimintaan, ja minua rohkaistu myös tuomaan oma näkemys esille, jos huomaisin jotain parannettavaa,” kertoo palkkahallinnon harjoittelijamme Mikael parin kuukauden työkokemuksella.

”Työn monipuolisuus on myös yllättänyt. Voimatelin palkkahallinto tekee useita muitakin hommia, joita ei normaalisti mielletä osaksi palkkahallinnon tehtävänkuvaa. Itse pidän siitä, että tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Opettelemista riittää paljon, ja tehtävänkuvaan voi itse vaikuttaa. Työrytmi on myös vaihteleva. Toisinaan tehdään hommia rennommin ja joinakin päivinä tehdään paljon ja pitkään. Itselle tämä sopii mainiosti.”

”Voimatelilla käytetään paljon automaatiota palkanlaskennassa, joten iso osa työstä on tarkistamista ja kokonaisuuksien ymmärtämistä varsinaisen peruspalkanlaskemisen sijaan.  Palkanlaskenta kokonaisuudessaan menee koko ajan enemmän kohti automaatiota ja konsultointia. Voimatelilla ollaankin edelläkävijöitä monissa palkanlaskennan tehtävissä. Voin lämpimästi suositella paikkaa niille, jotka tulevaisuudessa miettivät harjoittelupaikkaa Voimatelilla .”