Siirry sisältöön

Tieto kulkee aina työmaan reunalle saakka

TUOMO RANTA-ESKOLA
JAKELUVERKKOASENTAJA

Tällä hetkellä toimin Porissa ja hoidan pääsääntöisesti asiakkaan käyttö- ja kunnossapitotehtäviä sekä viankorjausta. Reissuhommia on tullut aikoinaan tehtyä enemmän, mutta nykyään niitä on harvakseltaan. Voimatelilla olen ollut vuodesta 2011 lähtien, mutta verkonrakennushommista on jo noin 15 vuoden kokemus.

Työkokemusta Tuomo Ranta-Eskolalle on pitkän työuran aikana kertynyt kaikenlaisista jakeluverkkoasentajan tehtävistä.

–   Laaja työkokemushan se taisi olla kimmoke siihen, että noissa viankorjaushommissa nyt olen. Sähkö Porin tiimiläisten kanssa tuurataan myös toisia ristiin. Kun tuuraamme toisiamme, niin tehtäviin tulee mukavaa vaihtelua.

–  Parasta työssä on, kun vastuuta annetaan ja saa hoitaa hommat itsenäisesti. Sehän onnistuu vain siten, että luottamusta on, Tuomo kertoilee työn hyviä puolia. Hommat hoidetaan ja muuten tulee ottaa rennosti huolehtimatta turhista, Tuomo kertoo elämänviisauksiaan ja samalla lisää, että pitäähän sitä huumoria myös elämässä olla.

Kalastusta ja Lapin matkailua harrastava Tuomo pitää Voimatelia hyvänä työnantajana ja kertoo tiedon kulkevan yrityksessä aina hänelle työmaan reunalle saakka.

–  Kyllä tietoa tulee, kun tuo kännykän sähköpostikin aina piippailee, hän naurahtaa. Olen tykännyt hommasta ja tehtävät ovat sellaisia, mitä tykkään tehdä. Ja ei työnantaja niin kamalia töitä ole vielä määrännyt, mitä en olisi halunnut tehdä, hän nauraa.