Siirry sisältöön

Carunan turvallisuuspalkinto Voimatelin urakoitsijalle Maanrakennus Ohtamaa Oy:lle

Caruna palkitsi neljättä kertaa työturvallisuuden edistämisessä ansioituneita urakoitsijoitaan ja aliurakoitsijoitaan. Palkitsemisperusteissa korostettiin tänä vuonna turvallisuusasennetta ja luotettavaa kumppanuutta.

Palkinto myönnettiin kolmelle ansioituneelle yhteistyökumppanille. Maanrakennus Ohtamaa Oy:n lisäksi palkinnot saivat Koneurakointi Kivistö Oy ja ELTEL Networks Oy:n Buildin asentajaryhmä.

”Meillä Carunassa tavoitteenamme on estää kaikki tapaturmat, niin fyysiset kuin henkisetkin. Kaikki kolme palkittua ovat osoittaneet omalla työllään oivaa esimerkkiä erinomaisesta suhtautumisesta turvallisuuteen. Työmailla on asenne kohdallaan ja turvallisuus on osa jokapäiväistä työtä”, kertoo Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

Ensimmäisen palkinnon sai tänä vuonna Voimatel Oy:n urakoitsija oululainen Maanrakennus Ohtamaa Oy. Erityistä kiitosta Maanrakennus Ohtamaa saa kaapelointitöistä, jotka tehdään huolellisesti ja siististi. Myös muuntamot perustetaan niin, että ei tarvitse jälkikäteen oikoa.

”Laatu ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä eivätkä ole toisiaan pois sulkevia. Kun työ suunnitellaan ja toteutetaan turvallisesti, saadaan samalla myös aikaan laadukas lopputulos”, kertoo Maanrakennus Ohtamaan toimitusjohtaja Timo Lehto.

”Turvallisuus on Carunalle tärkeää emmekä tingi siitä. Seuraamme työturvallisuuden tasoa aktiivisesti ja järjestämme turvallisuuskoulutusta omalle henkilöstölle, urakoitsijoille sekä aliurakoitsijoille säännöllisesti. Jokaisen meistä tulee päästä ehjänä kotiin työpäivän jälkeen”, kiteyttää Carunan turvallisuus- ja ympäristöpäällikkö Piia Häkkinen.

Turvallisuuspalkinto on vuodesta 2015 työturvallisuuden edistämiseksi myönnetty palkinto. Sen tavoitteena on jakaa hyviä turvallisuuskäytäntöjä yhteistyöverkossa ja haastaa koko Carunan toimitusketju turvallisuustyöhön. Vuoden 2018 ensimmäinen palkinto on 6 000 euroa, toinen palkinto 2 000 euroa ja kolmas 1 000 euroa. Rahapalkinnot on tarkoitettu käytettäväksi turvallisuutta ylläpitävään tai kehittävään toimintaan.

Lisätietoja:
Caruna, Arsi Näkki, p. 040 735 8287 ja Piia Häkkinen p. 040-709 5213
Maanrakennus Ohtamaa Oy, Timo Lehto, p. 040-5781867
Voimatel Oy, Jari Uutinen p. 0447939692, Jari Nurmenrinta p. 0447930308 ja Pasi S Karppinen p. 0447938468