Siirry sisältöön

Vaasan Sähköverkon kanssa merkittävä jatkosopimus

Kuvassa kättelemässä liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen Voimatelilta ja toimitusjohtaja Juha Rintamäki Vaasan Sähköverkolta.

 

Vaasasta hienoja uutisia! Loistavan yhteistyön tuloksena Voimatel Oy ja Vaasan Sähköverkko Oy ovat solmineet sähkönjakeluverkoston rakentamisen, kunnossapidon ja päivystystoiminnan kumppanuussopimuksen. Urakointialueeseen kuuluvat Vaasa ja Laihia, ja kiinteä sopimuskausi jatkuu vuoden 2026 loppuun ja sen jälkeen toistaiseksi. Sopimuksen arvo kolmen vuoden ajalta on noin 13 miljoonaa euroa.

”Olemme allekirjoittaneet merkittävän jatkosopimuksen Vaasan Sähköverkko Oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa yhteistyömme syventämisen ja palveluidemme kehittämisen edelleen. Olemme Voimatelillä sitoutuneet siihen, että sopimuksen mukainen suoritus ja sen tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla sekä siihen, että kehitämme toimintaamme palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden jatkuvaksi parantamiseksi”, kertoo Voimatelilta liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen.

Sopimus kattaa sähkönjakeluverkon rakentamis-, liittymä-, kunnossapito-, viankorjaus- ja muut palvelutyöt sekä päivystystoiminnan. Rakennus-, kunnossapito- ja viankorjaustyö kohdistuu pääsääntöisesti Tilaajan 0,4 kV ja 20 kV sähköverkkoon sekä niihin liittyviin laitteisiin.

”Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa jo useamman vuoden kestänyttä yhteistyötä Voimatelin kanssa. Kumppanuussopimus sisältää paljon sellaista, joka vaikuttaa suoraan sähkönsiirron sujuvuuteen ja asiakkaiden kokemaan palvelutasoon. Hyvän yhteistyön jatkuminen on siksi tärkeä asia ja merkittävä tekijä asiakkaidemme arjessa”, toteaa Vaasan Sähköverkko Oy:n rakennuttamispäällikkö Jarno Kivioja.