Siirry sisältöön

Voimatel Helenin kumppaniksi rakentamaan sähköautojen latausasemia

Voimatel ja Helen ovat sopineet liikuntapuistojen yhteyteen tulevien sähköautojen latausasemien rakentamisesta 13 eri kohteeseen Helsingin alueella. Voimatel asentaa ja käyttöönottaa 30 latausasemaa, joihin tulee yhteensä 57 erillistä latauspistettä. Urakka valmistuu tämän vuoden aikana.

”Sähköautoilun suosio on noussut ennätykselliselle tasolle Suomessa, jonka myötä julkisen latauksen tarjoaminen mahdollisimman monen sijainnin yhteydessä on sähköautoilijan näkökulmasta tarpeellinen palvelu. Sähköautojen latausasemien rakennuttaminen Helsingin liikuntapaikkojen yhteyteen laajentaa Helenin julkista latausverkostoa Helsingin alueella, joka on jo Helsingin laajin julkinen latausverkosto”, sanoo Helenin julkisen latausverkoston tuoteryhmäpäällikkö Jesse Suosalmi.

”Olemme toteuttaneet yhdessä Helenin kanssa latausratkaisuja valtakunnallisesti jo vuodesta 2020. Nyt sovittu projekti on jatkoa hyvälle ja laajenevalle yhteistyöllemme. Olemme toimittaneet myös aurinkosähköjärjestelmiä Helenille, ja haluamme jatkossakin olla luotettava ja monipuolinen energiaratkaisujen palveluntuottaja”, kertoo Voimatelin liiketoimintapäällikkö Vesa Kettunen.