Siirry sisältöön

Ilmoituskanava

Rakennamme huomisen kestäviä yhteyksiä. Tältä sivulta pääset tekemään ilmoituksen, jos huomaat toiminnassamme väärinkäytöksen.

Wave pattern

Ilmoituskanava

Väärinkäytöksien ilmoituskanava

Voimatel Oy on sitoutunut noudattamaan lakeja ja meille on tärkeää toimia kaikissa tilanteissa vastuullisesti. Voimatelin toimintaperiaatteet ja eettiset ohjeet muodostavat raamit vastuulliselle toiminnallemme.

Voimatelilla on käytössä EU-direktiivin mukainen väärinkäytöksien ilmoituskanava (Whistleblower).
Kuka tahansa Voimatelin työntekijöistä, sidosryhmistä tai organisaation ulkoisista henkilöistä voi ilmoittaa tätä kautta täysin luottamuksellisesti ja anonyymisti mahdollisista havaitsemistaan väärinkäytöksistä.

Tämän kanavan kautta voi ilmoittaa esimerkiksi seuraavista vakavista rikkomusepäilyistä: lakien tai määräysten tahallinen rikkominen, eettisten toimintaohjeiden rikkominen, lahjonta tai korruptio.

On hyvä huomioida, että tämän kanavan kautta ei käsitellä asiakasreklamaatioita, häiriöilmoituksia tai yleisiä HR-asioita.

Anonymiteetin varmistamiseksi palvelu toteutetaan Webropolin toteuttamalla alustalla, joka on turvallinen EU:n Whistleblower-direktiivin mukainen väärinkäyttöilmoituskanava. Ilmoituksen käsittelyä voi seurata ainoastaan järjestelmän antaman henkilökohtaisen koodin avulla.

Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti Voimatelin prosessien mukaisesti.

Tie sillalla.

Miten teen nimettömän ilmoituksen?

Ilmoituksen lähettäminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Saat ilmoituksen rekisteröitymisen jälkeen seurantasivun salasanan. Salasanan avulla pääset kirjautumaan seurantasivulle, jossa voit seurata ilmoituksen käsittelyn tilaa ja kommunikoida anonyymisti seurantasivun kautta.

Sinulle voidaan esittää kysymyksiä käsittelyn aikana, joten muistathan vierailla säännöllisesti seurantasivulla käsittelyn edetessä. Tavoitteena on, että jokainen ilmoitus otetaan käsittelyyn seitsemän vuorokauden sisällä ilmoituksen jätöstä ja käsittely saadaan valmiiksi kolmen kuukauden sisällä jätöstä.

Laadi ilmoitus Seuraa ilmoitustasi
Pohjoismainen maisema.