Siirry sisältöön

Kuntamarkkinat 2023: Energiaratkaisut hiilineutraaliin tulevaisuuteen

Osallistumme 13.-14.9.2023 Kuntamarkkinoille, Suomen suurimpaan kunta-alan ammattitapahtumaan. Kuntien, järjestöjen ja yhdistysten edustajille suunnattu tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Kuntatalolla. Kumppaneina mukana on myös elinkeinoelämän edustajia, joiden kanssa kehitystä viedään kunnissa eteenpäin.

Kumppaniblogimme:

Energiaratkaisut ovat keskeinen aihe, kun pohditaan ilmastonmuutoksen hillitsemistä ja kestävän tulevaisuuden rakentamista. Hiilineutraali tulevaisuus rakennetaan tämän päivän ratkaisuilla, ja valinnat tehdään nyt. Siksi on ilo ja toteuttaa kunnille ympäristöä rasittamattomia energiaratkaisuja ja auttaa lisäämään niiden energiaomavaraisuutta.

Autamme Voimatelin energiapalveluissa löytämään toimintaympäristöihin sopivimmat ratkaisut aurinkosähkövoimaloista kiinteistöjen energiansäästöjärjestelmiin ja sähköautojen latausasemiin. Tavoitteemme on lisätä uusiutuvan energian käyttöä, parantaa energiatehokkuutta ja edistää ilmastotyötä.

Energia-auditointimme luo vahvan perustan kunnan vastuullisuusstrategian mukaisille ilmastotavoitteille. Analysoimme katselmoitavien kohteiden energiankulutusta ja energiansäästömahdollisuuksia sekä annamme suosituksia säästötoimenpiteistä.

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta ja käyttöönotto on avullamme helppoa ja vaivatonta. Huolehdimme aurinkovoimalaan liittyen kaikesta tarvittavasta suunnittelusta asennukseen, käyttöönottoon, ylläpitoon ja huoltotarpeisiin asti. Näin teemme aurinkosähkön käytöstä pitkäjänteisesti kestävää ja kannattavaa.

Energiankäytön optimoinnilla autamme vähentämään kiinteistöjen energiankulutusta. Tarjoamme älykkään energianhallinnan ratkaisut kiinteistöihin OptiWatti-teknologialla. Jälkiasennettava älyjärjestelmä on hyödynnettävissä vanhoissakin kiinteistöissä kuten kunnantaloissa, kouluissa, päiväkodeissa, urheiluhalleissa ja leirikeskuksissa. Tämän hetken OptiWatti-kiinteistöjen CO2-päästöjä vähentävä vaikutus on jo 1 300 tonnia vuodessa.

Lisäksi tarjoamme sähköautoille tarkoitukseen sopivat latausratkaisut. Sähköautojen suosion kasvaessa on tärkeää kehittää kunnan latausinfraa vastaamaan kysyntää. Laadukkaat latausasemat edistävät liikenteen vähäpäästöisyystavoitteita ja ovat tärkeä osa kunnan palvelutasoa.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan energiainvestoinneille parhaan sijoitetun pääoman tuoton sekä ratkaisut, jotka tukevat kunnan kestävän tulevaisuuden tavoitteita. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää tietoiskuumme 13.9. klo 14.30 Kuntatalon saliin A3.21. Kuntatalolla löydät meidät osastolta 3S14.

Tehdään energiatehokkuudesta totta ja vastuullisuudesta kannattavaa!

Osallistuminen Kuntamarkkinoille on maksutonta julkisen hallinnon ja kolmannen sektorin sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Lue lisää Voimatelin energiapalveluista.

Lisätietoa OptiWatista julkisyhteisöille.